Cevap: İş bankası Hesabımın Bloke olması ve bilgisiz ödeme çekilmesi
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Savcılık takipsizlik (kovuşturmaya gerek bulunmadığına dair) karar verecek ve tedbirin (blokenin) kaldırılması için bankaya yazı yazacak.
Adam geri çektigini öne sürdü ve bankadanda beni aradı bugün , pazartesi günü bankaya gidip konuşmamımı öneririsiniz yoksa bekleyip açılmasını mı ?
Savcılık numarasını alıp , başka şehirlerdeyiz bu kişiyle , adliyeye gidip ne yapmam gerekiyor .
- - - Updated - - -
Mesela bu durumda , dava için ben bu kişinin yaşadıgı şehire mi gitmem gerek ?
Arkadaşlar , şuan bu durumda neler olur yardımcı olursa hukukcu arkadaşlar çok sevinirim ,
Şuan TELEFONU aldıgını söyledi , telefon kargodan alınmış görünüyor / Kargo kagıdı ve Taahtname var elimde cep telefonu yollanmıştır bu kişiye diyerek Kanıt olarak ..
Son olarak telefonuma attıgı mesaj var , " slm , dilekçeyi geri çektim v.s " veya tel konuşmalarımızda teli aldım menunum
, hakkını helal et gibi sözleri ..
Çektim dedi , çekmiş olabilir mi ?
Diyelim ki çekmedi nelerle karşılaşırım , SİCİLİME işler mi bu durum ?
Suçsuz yere , dolandırıcı gibi görünmek istemiyorum !
Yardımcı olucak kişiler yok mu arkadaşlar ?
konu kapanmış gitmiş, bir kaç gün içinde paranı alırsın.. :) paranoyaya gerek yok.
Alıntı:
haylahop rumuzlu üyeden alıntı
konu kapanmış gitmiş, bir kaç gün içinde paranı alırsın.. :) paranoyaya gerek yok.
paranoyaklıkla alakası yok hocam , diyelim ki almadı bu dilekçesini şuan haklı durumdayım gerekli davaları açabilirim ..
veya aldı ,bende paramı aldım ..
bu dava ilerde karşıma çıkarmı / böylebir dava açılmış ama geri alınmış gibisine yada en kötüsü sicilime işler mi ?
tanımadıgım bir kişi yüzünden hakllı durumdayken sicilimdeki böyle basit birşeyin olmasına izin veremem.
saygılar
Arkadaşlar p.tesi olmasına karşın halen hesabım bloke / bu durumda ne yapmam gerekiyor ?