Cevap: Kararı yanlış yorumlayan idare yersiz ödemeleri geri isteyebilir mi?
Alıntı:
tolg rumuzlu üyeden alıntı
Bu kararın yukarıda tartışılan konuyla ilgisi olmadığını anlamış bulunmaktayım. Üyelerin yanılmaması adına yazma ihtiyacı duydum.
selamlar,
Konu ile ilgili bir kısa mesaj atabilir misiniz rica etsem. benzer bir durumu size danışmak istiyorum. teşekkürler
Alıntı:
becidea rumuzlu üyeden alıntı
selamlar,
Konu ile ilgili bir kısa mesaj atabilir misiniz rica etsem. benzer bir durumu size danışmak istiyorum. teşekkürler
Forumların amacı insanların soru sorup cevap alması dışında, daha sonra benzer soruna sahip olanların da bu sorunlarına forumda cevap bulabilmeleridir.
Eğer bu konuyu açan kişi forumda konu açmak yerine "gizlice" bu sorununa cevap aramış olsaydı, siz bu konuya ulaşamayacaktınız.
Sonuç olarak:
Siz sorunuzu burada sorun; kişisel bilgi vermeyin, burada devam edin.
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Forumların amacı insanların soru sorup cevap alması dışında, daha sonra benzer soruna sahip olanların da bu sorunlarına forumda cevap bulabilmeleridir.
Eğer bu konuyu açan kişi forumda konu açmak yerine "gizlice" bu sorununa cevap aramış olsaydı, siz bu konuya ulaşamayacaktınız.
Sonuç olarak:
Siz sorunuzu burada sorun; kişisel bilgi vermeyin, burada devam edin.
Sayın Şeker,
haklısınız. lakin ben kendisinden danışmanlık talep etmek niyetindeyim ve belki de avukatlığını. bu nedenle kendisinden özel mesaj atmasını istedim. bu şekilde kendisinden ücret karşılı danışmanlık alabilirdim.
ben yeni olduğum için mesaj atmak hakkım yok. o yüzden foruma danışmak zorunda kaldım.
umarım anlayış gösterirsiniz.
Alıntı:
becidea rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Şeker,
haklısınız. lakin ben kendisinden danışmanlık talep etmek niyetindeyim ve belki de avukatlığını. bu nedenle kendisinden özel mesaj atmasını istedim. bu şekilde kendisinden ücret karşılı danışmanlık alabilirdim.
ben yeni olduğum için mesaj atmak hakkım yok. o yüzden foruma danışmak zorunda kaldım.
umarım anlayış gösterirsiniz.
Sayın Şeker,
Burada avukat aramak da forum kurallarına aykırıdır, özel mesaj ile hukuki soru sormak da. Yani mesaj atma hakkınız olsa dahi hukuki sorular mesaj ile sorulmaz. Danışmanlık için tanıdığınız bir avukata başvurmanız daha uygun görünüyor.