senet vermişsiniz ,niye ödemek istemiyorsunuz?
Printable View
senet vermişsiniz ,niye ödemek istemiyorsunuz?
meraklı üye tabı sana göre hava hoş senet vermişsiniz neden ödemek istemıyorsun bu kadar basit avukat degılsen nıye yorum yapıyosun adında bellı zaten meraklısın
bu site yargılama sitesi değil zannedersem sayın meraklı üye sen nıye ödemek istemıyorsun nıye soru soruyosun almadıgım parayı nıye ödeyeyım boş boş konuşup insanın moralını bozuyosun.
burası forum ,sadece avukatlar yorum yapar diye birşey olmaz....
niye rahatsız oldunuz anlamadım.....
peki şöyle sorayım, neden senet verdiniz...?
belki bunun cevabı size daha sağlıklı hukukçu cevapları gelmesini sağlar...
sen yorum yapmıyosun kı yargısız infaz yapıyosun hemen nıye ödemıyosun denmez senet temınat olarak verılıdı karşılığında hıç bışey alınmadı anladınmı
yanlız senet tarıhı evlı oldugumuz 2009 tarıhı 2011 tarıhınde boşandık ve siz de iyi bilirsiniz kı ben evlı oldugum ve boşandığım tarıhı ispatlayabılıyorum evlı oldugum tarıhdekı senedı ödemek zorundamıyım.
Burada yorum yapan üyeler avukat olmak zorunda değil.Herkez bu serbest forumda fikir ve görüşlerini yazabilir.Kendinize özel açıklamalar ve profesyonel bir yardım istiyorsanız avukatlık danışma ücretini ödeyip bir hukukçudan yardım alabilirsiniz.Benim kendi serbest fikrime gelince senet usulüne uygun doldurulmuşsa bir şekilde icra edilir.Her senet veren çıkıp aslında öyle bir borç yok, karşı tarafa teminat vermek/güven sağlamak vb. için verildi deyince borç ortadan kalksaydı zaten senet isimli belge anlamsız olurdu.Sıkıntılı bir durum.Muhtemelen uzun bir hukuki süreç sizi bekliyor.Kolay gelsin.
kıdemlı üye ben avukata gıttım bu işten kolay kurtulamayacagımı bende bılıyorum ama burdan fıkır almak ıstedım.avukata vekalet verdım.