Cevap: Ekran görüntüsü ile ilgili emsal karar arıyorum.
Cevabınız beni inanılmaz aydınlattı çok teşekkür ederim.
Ekran görüntüsünü çocuk kendisi alıp savcılığa vermiş, savcılığın veya resmi bir kurumun örneğin emniyet yada BTK gibi bir kurumun gözetim ve denetiminde alınmış bir görüntü değil, üzerinde oynama yapıldığı bariz belli ve bunu photoshop harici yöntemlerlede yapabiliriz, mesela o sayfayı tamamen bilgisayara indirip html kodlarındada mail adresini değiştirip syfayı kayıt edip akabinde bir tarayıcıda çevrim dışı olarak açarsakta aynı şeye ulaşırız veya opera gibi bi tarayıcıda anlık olarak değiştirebiliriz.
bu ve bunun gibi sebepler yüzünden emsal karar alıyorum, savunmam hazır ama bu gibi emsal karar(lar)la güçlendirmek istiyorum. mutlaka vardır.
ekran görüntüsünü geçtim bana direk word çıktısıyla dava açılmıştı :)
operadan değişebilir evet ama oynama yapmadıysa bunu herzaman onaylatabilir. Başkasının açtığı mail onaylanmadan mesaj atılırsa ilk şikayette facebook hesabı kapatılır. Başka profilden girip o adresi şikayet edebilirsiniz tabi bu durumda o profil tamamen kapanır.
Ben teleport türü programla kaydettim bilişim polisini açtım sordum olur dedi. Yoksa nasıl onaylatacam. Tabi bende iftira atılan konumdaydım.
Bi emsal karar var miii ??