Cevap: kızlara sarkıntı olmak suçu.
Üstadım ikidir yorumlarını okuyorum ve ikidir gülüyorum baya.İşi espriyle ve ciddiyetle anlatıyorsun takdir etmemek elde değil vesselam.Zonant sana gelince arkadaş denilenler doğru bu durumda hakim takdir yetkisini kullanır ve büyük ihtimalle hagb verir.Ama dikkat et gerçekten çünkü toplum artık bu tür davranışları sindirmiyor ve şikayet ediyor.Yaşlıları,çocuğu olanları çalışması konsantre gerektiren insanları düşünmek gerek.
Cevap: Kızlara sarkıntı olmak suçu
haklısın .. hem birşey daha öğrendim arabama bindirdiğim kişileri iyi seçmem gerektiğini .. şu an ses seda yok galiba unutuldu gitti.
Cevap: Kızlara sarkıntı olmak suçu
Adamın biri hapse girmiş.Girmeden önce mahallede lakabı "reis" miş.Etrafında bir sürü tabiri caizse it kopuk.Reis şu adam yanlış yapıyor dalalım.Reis şu adam racon kesiyor biçelim.Reis şu adam yan geldi indirelim.Reis şu adam çamura battı façasını alalım.Tamam babalar hepsine ok.Dalalım ,biçelim ,indirelim,façasını alalım.Reis hapiste.Reis o yanındakiler nerde ya hiç ziyarete geldi mi senin.Ne bilim birader dışarda olmuştuk reis ,burda diyorlar seyis:))