Vaybee Bumudur. kadın bir çocuk doğuracak bunuda senin kucağına verecek senin çocuğun diye 6 yıl saklayacak ve bunun bir cezası olmayacak...
hep derler öldüren suçluda ölenin hiçmi suçu yok..
Printable View
Tazminat davası açabilirsiniz ancak eşinize cezai müeyyide uygulanamaz.
Dua mı bu beddua mı anlamadım :) Allah kimsenin başına vermesin sizi takdir ediyorum ama başkası olsa çocuğun yüzünü görmek istemez atar başından kısa sürede siz o yavrunun da psikolojisini düşünüyorsunuz helal olsun. Ben sizi kınamadım yadırgamadım umarım yanlış anlamadınız.
geçmiş olsun diycem ama bu konuya ne açıdan baktığınız çok önemli. herne kadar sıkıcı ve insanı çileden çıkaran bir durumda olsa , hücresel değilsede manen sizin çocuğunuz olduğunu düşünüyorum. o yüzden bu durumu sizin ömürlük sırrınız olması belkide en doğrusu olucak. bunu yapan düüşüncesiz ve (bence) değersiz varlık içinse denilecek bişi yok. emin olun şükretmelisiniz hala daha evliliğinizi sürdürüyor olabilirdiniz.
hem bu konuyu yargıya taşımak dahada duyulur hale gelmesinden başka bir şeye yaramıycaktır. buda o küçük yavrunun daha da etkilenesine sebep olucak.avukatların dediğine göre yaptırımda söz konusu değilse, daha da zarar vermenin bir anlamı yok gibi. irtibatın varsa hala son kez görüş ve bunu öğrendiğini o kadına söyle, söyleki ne kadar değersiz olduğunu kendisi dışında birinin daha öğrendiğini bilsin. sabırlar diliyorum.
Sakinliğiniz ve metanetinizi kaybetmeyin. değmiycek biri için zihninizi ve hayatınızı riske sokmayın.