bestseller rumuzlu üyeden alıntı
Bugün inanan kesim ya da inanmayan kesim gibi kavramları inkişaf eden ,otobüse binerken bile "bismillah" dediği için yobaz damgası yiyen insanlara bu yakıştırmayı yapan yaptıran zihniyet, Cumhuriyet Halk Partisi zihniyetidir.Çok açık söylüyorum,CHP din düşmanı değil İslam düşmanı bir partidir.Milletvekillerinin Mekke müşriklerinden hiçbir farkı yoktur.İsmini vermeyeceğim ,malumunuz geçenlerde bir öğretim görevlisi bir üniversitemizde türbanlı öğrencilerin fotoğraflarını çekip ,okula almıyordu.Geçenlerde dışarıdan çok rahatlıkla ve net görünecek şekilde boynuma bir haçlı kolye taktım ve bu okula gittim.Hiçbir sıkıntı yaşamadım.O görevliye hocam beni neden içeri aldınız bakın dini sembol var üzerimde dedim.Oralı bile olmadı.Türkiye de inanan kesim ya da inanmayan kesim diye bir şey yok.İslam düşmanları var.Herkes birşeye sonuçta öyle ya da böyle inanır.Asıl inanmayan kesim dediğimiz islam düşmanlarıdır.Ayzoglum rumuzlu üye gibi kendilerini bu ülkede çok mağdurmuş gibi gösteren şahıslar da bu gruba dahildir