değerli avukatlar..
elbetde babamın cevaevinde yatması çok önemli.Ama saolsun babam ve kardeşim o kadar sorumsuz ve ilgisiz davranmışlar ki hani tamamı da olmasa bi miktar para da yatırsak bi çözüm bulamıyoruz..
tabi alacaklıları da bu ilgisizlik karşısında çok sinirlenmişler..kesinlikle anlaşmaya yanaşmıyorlar.. eğer en başta böyle yaklaşılsaymış kesinlikle olaylar bu noktaya gelmeyecekmiş.. eğer bu işleri yaparken en yakınlarına en azından eşlerine danışmış olsalardı bunların hiçbiri olmayacaktı.. herneyse olan oldu.. artık babamın cezasını çekmesini engelleyemiyoruz..
burada kesinlikle bana bi zarar gelmesin diye bir endişem yok.. sadece annemin ve babamın oturduğu ev benim üstümde..zaten annem bu olaylardan sonra çok kötü hasta oldu..şuanda yatalak durumda..hareket edemiyor.. psikolojik olduğu söyleniyor.. babam da hapiste kalp hastasıydı zaten ufak bi spazm da atlatmış..
annemin endişesi nedeniyle bu soruyu soruyorum..kadıncağız, kardeşimin ve babamın bu olayları nedeniyle oturdukları evin de boşu boşuna ellerinden gitmesi..
ev tamam benim evim ama sonuçta onlar bana kira ödemeden evde oturuyorlar ve ancak böyle geçinebiliyorlar..herhangibirisinin vefatı durumunda ilerde en azından başlarını sokacak bir evelri olsun isteğindeyim..
1 tane evim ve aylığım var zaten.. babamın vefatı durumunda bari ev elden gitmesin de ben aylığımdan ödeyeyim diye düşünüyordum..
mirası red etmek de bir çözüm olabilir gibi geldi..
hiç yoktan insan butür durumlarla karşılaşınca panik oluyor tabi.. sonuçta ben az da olsa bi maaşı olan biriyim.. ama bu kadar yüklü bir borcu da ödeyemem..
herneyse sanırım bu tür detaylar sizleri pek ilgilendirmiyor ve başınızı şişirdim..
özür diliyor ve yardımlarınız için teşekkür ediyorum
saygımla