Cevap: Manevi Tazminat Hak..
Sizin bu aşamada Avukatınız var mı.? Size en doğru bilgiyi ve yolu gösterecek olan Avukatınız olacaktır.Ne aşamada olduğunuzu bilmiyorum ilk açtığınız konuyu okumadım.Avukatınız yok ise bir yolunu bulup ilerisi için,bu davanın hak edildiği biçimde sonlanması için kendi imkanlarınız dahilinde Avukat bulmanız menfaatinize olur.Avukatınız yok var sayarak bunu yazdım. Daha öncede belirttiğim gibi sitenin bu konuda uzman üyeleri bu sıralar görünmüyor.Şahsen bayağı hafif kaldığımı hissediyorum.
Bildiğim kadarı ile kanunlarda açıkça belirtilen hükümler, temel karar alma kaynaklarıdır. Faruk bey'de açıkça belirtmiş. Tazminat için öncelikle boşanmanın hükme bağlanması ve haklılık şartı var. Açıkça görülüyor ki her iki noktada siz haklısınız.
Alıntı:
izmirdenesinti rumuzlu üyeden alıntı
Bildiğim kadarı ile kanunlarda açıkça belirtilen hükümler, temel karar alma kaynaklarıdır. Faruk bey'de açıkça belirtmiş. Tazminat için öncelikle boşanmanın hükme bağlanması ve haklılık şartı var. Açıkça görülüyor ki her iki noktada siz haklısınız.
Şimdi avukatıma gidiyorum...Çok can sıkıcı bi süreç başladı, bekliyordum zaten bu durumu....
Şimdi dayanıklı olmanız lazım. Bence bir psikolojik destek alın. Eşiniz silahlarını çıkarmış ama çok ama çok hata yapmış. Dikkatli olursanız bence en az zarar ile hatta zarar almadan kurtulursunuz. Tabiki avukatınızında çok dikkatli olması lazım. Allah sabır versin.
Amin..Zaten avukatıma güveniyorum...