Cevap: İnternet üzerinden kredi kartı ile yapılan harcamaya itiraz süresi geriye dönük ne kadardır
Cevap: İnternet üzerinden kredi kartı ile yapılan harcamaya itiraz süresi geriye dönük ne kadardır
Alıntı:
zordakiadam rumuzlu üyeden alıntı
Fakat son paragrafta belirtildiği üzere ” İşlem Tarihi, 120 takvim günü süre sonra sağlanacak hizmetler olsaydı çerçeve geçmemek üzere, MasterCard/Visa kredi kartı hizmeti almak için beklediğini tarihinden itibaren hesaplanır. İşlem Merkezi İşlem Tarihinden itibaren 540 takvim günüdür”.
yani 540 gunluk sure icerisinde olan islemler itiraz edebilirmiyim birde garanti bankasina gonderdiyim dilekceden sonra chargeback birininden bir yetkili bana mail atmis butun bilgileri eksiksiz olarak gondermelisiniz ne istediniz ne zaman ulasmasi gerekirdi firmayla gorustunuzmu gibisinden acikcasi netice alamazsam mahkemeye basvuracam
İnternet üzerinden kredi kartı ile yapılan harcamaya itiraz süresi geriye dönük ne kadardır
internet üzerinden kredi kartı ile yapılan harcamalarda kişi yapılan harcamaya rağmen mal hizmet alamamış ise geriye dönük itiraz süresi kaç gündür?
sadece sorunuza cevap verdim ne yapılır onu bilemem.ama yukarıda yazmışsınız bankaya müracaat etmişsiniz bankanın cevabını bekleyin hangi banka kartı.
Alıntı:
zordakiadam rumuzlu üyeden alıntı
İnternet üzerinden kredi kartı ile yapılan harcamaya itiraz süresi geriye dönük ne kadardır
internet üzerinden kredi kartı ile yapılan harcamalarda kişi yapılan harcamaya rağmen mal hizmet alamamış ise geriye dönük itiraz süresi kaç gündür?
sadece sorunuza cevap verdim ne yapılır onu bilemem.ama yukarıda yazmışsınız bankaya müracaat etmişsiniz bankanın cevabını bekleyin hangi banka kartı.
4 tane banka karti var is akbank garanti finans hepsindede hesap var
sadece garantiden bir yetkili mail gonderdi ek itiraz formu doldurmami istedi finans ise 120 gunden oncekileri isleme almadgini soyledi akbankta ayni is bank tan daha ses yok madem 540 gun neden 120 gun diyorlar ben bunlara 540 gun oldugunu nasil kanitlayip hakkimi arayabilirim nerde yaziyor bu 540 gun
itiraz sürecini başlattıysanız bekleyeceksiniz gibi gözüküyor .itiraz başlangıcı önemli sanırım.
Kredi kartından alışveriş yaptığım kişi bana olan borcunu ödemedi ve ortadan kayboldu
Yardım amaçlı olarak birine yaptığım alışverişin borcunu ödemeyen kişinin, daha sonra internet üzerinden ve mail order şeklinde, kartımdan alışveriş yaptığını öğrendim ne yapabilirim? Kişi ortadan kayboldu ama mail order çektirdiği yerden tanıyanlar çıktı. Bankaya ve savcılığa da bildirdim. Ama ben borçlu görünüyorum. Ne yapabilirim?
Cevap: Kredi kartından alışveriş yaptığım kişi bana olan borcunu ödemedi ve ortadan kayboldu
Kusursus arkadasım ılk ıtıraz suresı kapsamında 540 gundur fakat sen sımdı garantıye ıtırazda bulundugun ıcın bu 540 gunluk sureyı kapsamaz sana özel mesaj attım detayları belırttım
Cevap: Kredi kartından alışveriş yaptığım kişi bana olan borcunu ödemedi ve ortadan kayboldu
Alıntı:
Jamoka rumuzlu üyeden alıntı
Kusursus arkadasım ılk ıtıraz suresı kapsamında 540 gundur fakat sen sımdı garantıye ıtırazda bulundugun ıcın bu 540 gunluk sureyı kapsamaz sana özel mesaj attım detayları belırttım
sağol kardeş ben bütün bankalara itiraz dilekçesi gönderdim bilmek istediğim eğer sonuç alamaz isem mahkemeye nasıl ve nereye müracaat edeceğim
fikri olan yokmu arkadaşlar benim gibi yüzlerce insan mağdur durumda ve bu sorulara cevap aramakta