Cevap: Boşanma, hakaret ve terk eden eş
Öncelikle cevaplarınızdan dolayı teşekkür ederim.
Geçtiğimiz zaman zarfında, çocuğumu görmeye gittim, 2 yakın arkadaşımla birlikte. Sorun çıkarmadılar, ama "şahit mi getirdin, iyi şahitlik yapsınlar" gibisinden lafları eşimden yiyip, cevap vermeden ayrıldım.
Eşya meselesi çözüldü. Haber vermeden götürmek istemişler, ama komşularım sağ olsunlar haber verdiler. Gelip, eve girdiklerinde ben de aşağıdaydım. Ne girmelerini engelledim ne de ne yapıyorsunuz dedim, çünkü olayın tartışmaya dönmesini istemedim. Ama aşağıda kamyona yüklenirken, kısa bir kamera çekimi yaptım. Babası "delil mi topluyorsun, ben sana eşyaları götürdükten sonra haber verecektim" falan deyip, çıkıştı, (tabi bu da kayıt edildi). Onlar gittikten sonra arkadaşlarımla evime girdim, evin resimlerini çektim.
Mevcut durumda, kısa denebilecek süre içinde sosyal anlamda her şey bitti gibi görünüyor. Mahkeme konusunda bana söylenen bir şey yok, ama sanırım mahkemeye verdiklerini evime posta geldikten sonra öğreneceğim. Şimdilik bekleyemeyi düşünüyorum. Bakalım eğer mahkemeye giderseler, neyle karşılaşacağım, hiç bilmiyorum. Sanki ortada bir çocuk yokmuş gibi, kan veya namus meselesi varmışcasına düşmanca bir tavırla karşı karşıyayım. Hayırlısı olsun. Teşekkürler.
Cevap: Boşanma, hakaret ve terk eden eş
Tekrar merhaba,
Sizlere bir sorum var. Eşim, kendi isteği ile ben evde yokken (Ziynet eşyalarını da alarak) ayrılmış olmasına rağmen, şimdi benim onu evden kovduğumu iddia ediyor. Acaba, cep telefonu kayıtları, telefonun çektiği baz istasyonu kayıtları istenebilir mi? Bu yolla, benim ve eşimin, iddia ettiği zamanlarda nerede olduğu ispatlanabilir mi? Teşekkürler