Türkiye'de dava açmakla şirketin yönetim ve işleyişinde bir değişiklik olmaz. Beş yıl dava sürer o süre içinde şirket iflas eder kapanır sahipleri kaçar gider siz elinizde kararla kalırsınız ortada.
Printable View
Türkiye'de dava açmakla şirketin yönetim ve işleyişinde bir değişiklik olmaz. Beş yıl dava sürer o süre içinde şirket iflas eder kapanır sahipleri kaçar gider siz elinizde kararla kalırsınız ortada.
Üstat 5 sene önü açık mı.? Pek anlayamadım.
Avukatımız Hakim tedbiri ret etti mahkemede tekrar talep ederim veya yurt dışı alacaklarına tedbir isterim dedi.
Biz her şey resmi olsun,en az masraf ile dava bitsin istiyoruz.
Bu tür davaların iç hukukun tükendiği zaman insan hakları mahkemesine taşıması mümkün oluyor mu.?
Ben Avukatımıza 6000 lira artı kazanılan rakamdan % 5 anlaştım.Her şey normal olsun diyorum.
% 30 ile tahsilat ta yapıla bilir.Talip olan muhakkak çıkar.Arada 400-500 bin lira fark için bekleriz ama iş sakata binmeden alternatif mi düşünelim yani.?
Üstat bu ara 3 numara için Mahmut Sami ismi yakışır mı.?:)
Beş yıl mesela dedim benim öyle bir davam oldu büyük bir beyaz eşya firmasına dava açmıştık bilirkişi raporları lehimize olmasına rağmen mahkeme red kararı verdi temyiz ettik kazandık mahkeme bozmaya uyup lehimize karar verdi ama şirket tasfiye olmuş bitmiş kapanmış öyle kaldık ortada.
Alacak verecek davalarında yargı yolu ile zarara uğramadıkça insan hakları mahkemesinde birşey elde edileceğine sanmam.
Başka ne alternatif olabilir ki bilmiyorum.
Mahmut Sami güzel bir isim adıyla yaşasın hayırlı evlat olsun inşaallah gözünüz aydın.
Biz ilk ve tek yavrumuz Kayra'yı Ramazan bayramı dönüşte trafik kazasında kaybettik. :(
Rica ederim.
Hüküm Allahındır sağolun