Karşılıklı rıza olduktan sonra iki hemcinsin birbirini sevmesinin ve evlenmesinin kime, ne zararı vardır?
Printable View
Karşılıklı rıza olduktan sonra iki hemcinsin birbirini sevmesinin ve evlenmesinin kime, ne zararı vardır?
İki hemcinsin birbirni sevmesinin ve evlenmesinin ne yararı vardır peki?
eşin cinsel ilişkiye girmemesi sanırım boşanma nedenidir avukat arkadaşlar yanılıyormuyum yani sen ona eşcinsel olduğu için dava açmana gerek yok cinsel ilişkiye girmediği içinde dava edebilirsin hem ikisinide dile getirebilirsin ama bence onunla otur konuş kendisiyle ilgilenip cinsel ilişkiye girmesini istediğini şayet eşcinsel ise kendisiyle evli olmak istemediğini söylemen lazım ha eşcinsel değilse ozaman bir uzman gidip tedavi olmasını söyleyebilirsin şayet onuda yapmıyorsa boşarsın.
Eş cinselliğin, ensestin sübyancılığın ben hiç bir yararını bilmiyorum buyrun siz bi kaçını sayın öğrenelim.
şimdi yasalara göre çocukla cinsel ilişki kurmak yasaktır çünkü kandırılma ve kullanılma ihtimali vardır ama yasalara göre yetişkin olan herkes istediğiyle cinsel ilişkiye girer siz ne gibi zararı var onu söyleyin.
Mesela aids olabilir insan.
hoppala karşı cinsli ilişkilerde bu hastalık olmuyormu önemli olan insanların bundan korunması prezervatif kullanması
Bir yararı mı olması gerekiyor?Alıntı:
İki hemcinsin birbirni sevmesinin ve evlenmesinin ne yararı vardır peki?
Korunma (prezervatif) diye bir şey var. Hem evlilikler sadece cinsellik üzerine kurulmaz. Bunun aşk evliliği vardır, mantık evliliği vardır vs.Alıntı:
Mesela aids olabilir insan.
dostum bunlar bu tip konuları engellemeye çalışıyorlar meraket neden engellemeye çalışıyorlar bunu açıklarsa sevineceğim ne şimdi eşcinsellik yaygın olursa kimse çocuk etmezmi diye korkuyorlar nedir problem.