Cevap: Bu küfürlerden sonra bayan olduğuma utanıyorum
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Tanıdık avukat dosyayı görmeden fazla yorum yapmak istememiş olabilir. Yoksa ben bile buradan bayanın telefonunu buldum, hatta olaya şahit olan 2-3 kişi daha buldum :) (Bunu meslektaşımıza söyleyin, sanırım anlar). Ayrıca avukatlar genellikle nazik ve hassas insanlardır. Hele hele tanıdık olursa talepkar olmaz, size ne olur davana bakayım, ver şu kadar para demezler. Siz talep edeceksiniz, o kabul edecek. :)
Ücret kısmına gelince belki rakam yukarıda belirtilen gibidir, belki değildir. Avukatla konuşmalısınız. Tanıdıksa taksit dahi yapabileceğine inanıyorum. Peşinen pesetmeyin, belki 1 sene sonra buraya teşekkür yazısı yazarsınız kimbilir?
Benden bu kadar ipucu...
Teşekkür yazısı yazmayı öyle çok isterim ki. Tavsiyenizi dinleyeceğim bildirim kağıdı gelince ararım o zaman bir daha, zaten bedava yapsın diye aklımdan hiç geçmemişti sırf beni tanıyor 10 yıldır kimseye küfür etmeyeceğimi iyi bilir herhangi bir avukat gibi aklında "savunuyorum ama acaba yapmış mıdır?" kalmaz diye onu aramıştım hatta dosya numaramı biliyorum aradım adliyeyi öğrendim söyledim ona da ama üstünde durmadı bakalım artık belkide dediğiniz doğrudur. Ben 2-3 şahit buldum olayını anlayamadım gerçekten şahidim yok diye kaybeder miyim? Ama suçlu olsam dakikasına polisi niye arayım hakim bunu görmez mi? Elimde bir tek bu var bir de varsa esnafın güvenlik kameraları.
Bir avukat tanıdığınız olması çok güzel ve sizin için avantaj. Şayet davanıza bakmak istemezse o zaman bir avukat arayışına girersiniz. Konuya gelince bakın canınız çok sıkkın olmasına göre ipucunu bulmaya başladınız. Esnaf mı dediniz? İşte oradan başlayabilirsiniz.
Alıntı:
Tanıdık avukat dosyayı görmeden fazla yorum yapmak istememiş olabilir. Yoksa ben bile buradan bayanın telefonunu buldum, hatta olaya şahit olan 2-3 kişi daha buldum :) (Bunu meslektaşımıza söyleyin, sanırım anlar). Ayrıca avukatlar genellikle nazik ve hassas insanlardır. Hele hele tanıdık olursa talepkar olmaz, size ne olur davana bakayım, ver şu kadar para demezler. Siz talep edeceksiniz, o kabul edecek. :)
Ücret kısmına gelince belki rakam yukarıda belirtilen gibidir, belki değildir. Avukatla konuşmalısınız. Tanıdıksa taksit dahi yapabileceğine inanıyorum. Peşinen pesetmeyin, belki 1 sene sonra buraya teşekkür yazısı yazarsınız kimbilir?
Benden bu kadar ipucu...
Yorumunuz çok güzel bir yorum.Her harfine katılıyorum.
Karamsarlığa kapılmayın sayın litigation un belirttiği gibi.Dava daha başlamadı.Ben trafik kazasından taksirle öldürme ile yargılandım.Minumum 6 ay gecem gündüzüm birbirine girdi.Canımın sıkıntısına hiç bir şey derman olmadı.Ne eş ne çocuk ama vicdanen rahattım.1 Sene sonra daha rahatlamıştım.Geriye dönüp düşündüğümde kendime zarar vermişim.
Vicdanen rahat olun elinizden geldiğince kafanıza takmayın stres sıkıntı en büyük hastalıklara sebep olur.Dava bittiği zaman geriye dönüp boşuna kendimi yıpratmışım demeyin.
Tanıdığınız Avukat dosyayı görsün kendi maddi durumunuzu en iyi siz biliyorsunuz bunu Avukat ile paylaşıp muhakkak yardımcı olunacak seviyeye gelir.
Yoruma dönüp baktığım zaman trafik kazama bakan Avukatımın söylediği tarzda yazmışsınız.Hakikaten komik olmuş.
Alıntı:
Bir avukat tanıdığınız olması çok güzel ve sizin için avantaj. Şayet davanıza bakmak istemezse o zaman bir avukat arayışına girersiniz. Konuya gelince bakın canınız çok sıkkın olmasına göre ipucunu bulmaya başladınız. Esnaf mı dediniz? İşte oradan başlayabilirsiniz.
O sürücünün de şikayeti üzerine şüpheli sıfatıyla ifademde ısrarla yazdırdım esnafların kamerası yada mobese incelemesi istiyorum diye. Yetmedi defalarca o caddeye gittim kamera buldum ama esnaf yardımcı olmadı asıl yaya geçidini yani olayın vuku bulduğu yeri gören bir kamera var ama o da devlet dairesine ait, ancak hakim isterse görüntülere bakılabilirmiş birde ses kayıt etmiyormuş.
Anladığım kadarıyla bir sene sürecek bu dava, artık tek düşündüğüm ben suçlu çıkmadan bitse şu iş. Yorumlarınız için tekrar tekrar teşekkürler.