İcra ve haciz tehdidi siz ödeyene dek devam eder ödemediğiniz sürece faizle borcunuz artar durur yapabileceğiniz borcu kapatabilecek bir çare bulmaktır.
Printable View
İcra ve haciz tehdidi siz ödeyene dek devam eder ödemediğiniz sürece faizle borcunuz artar durur yapabileceğiniz borcu kapatabilecek bir çare bulmaktır.
Selam.. keşke biraz iyimser olsaydınız.. Parayı ödememeyi seçmek belki bir yol olabilir ama, bir şekilde maaşınızı arttırıp (mesai, harcırah, ek ödenek vb) kesintiyi telafi edebilirdiniz.. Şu anki durum, içine gireceğiniz durumdan daha kötü olamaz..
Engin Bey son yazdıklarıma göre bu tehdidin içinde hapis cezası olabilir mi diyorsunuz net olarak?
Demiyorum net olarak :)
:) Engin Bey beni bu işten biraz zor çıkarım .sigortalı olarak bir süre sonra çalışmaya başlarım.ama bu zaman alır. bu zaman zarfında bi sıkıntı olmaması amacı ile bana bi çözüm ne net bi süreç lazım.Gerekirse yani uygunsa sizinle net olarak da görüşebiliriz:)Ben ne gerekiyorsa yapayım bu hususda uygunsa sizin için
Haczedilebilecek başka malvarlığı değerleriniz yoksa hiçbirşey olmaz.
Olur şöyle yapalım siz 50 bin lira ile yanıma gelin ben karşı tarafla pazarlık yapayım anlaşacağımız tutarı onlara ödeyip irbaname alayım artan parayı da avukatlık ücreti olarak alayım uygunsa buyrun bekliyorum :)
Sayın Mehmet Hocam
Aldığım en net cevaptı:)Teşekkürler..
Ben Engin Bey'e dedim.Borçtan da kaçmıyorum.Ödeyebildiğim kadar maaştan ödüyordum.Kurumdan baskı gördüm.Şimdi sigortalı bi işe girince yine kessinler diyorum;asgari ücretle çalışsam 180 yerine 300 kestiririm maaştan.ama dedim ya biraz zaman alacağı için hapis olursa yıkılırım...Ben bu borcu mal alıp satarken yapmadım, kumarda ,içkide yapmadım ya da birinden alıp da ödememezlik de yapmadım.anlatmak istediğim bu..
Saygılarımı İletiyorum Mehmet Bey
Engin Bey ödeyin kurtulun diyorsunuz:)ödeyebilsem vallaha da billaha da öderim kaçmam.Ben mesleğimden oldum bu yüzden..Değil size 50 olsa 100 bin veririm emin olun:)Bana verdiğiniz şu yanıt ,ilgi ve alakanız yeter.Allah Razı Olsun.ama ben yine de cüzi bi yani net miktarda:) görüşmek isterdim
Ben borcun ödenmesini sekteye uğratacak yolları takip etmiyorum o yüzden ne size ne sizin durumunuzda kimseye bir yardımım olamaz. Sitemizde vekil ve müvekkil edinilmiyor internet üzerinden vekil edinmeyi de kimseye önermem. Avukatınızı tanıdığınız çevreden edinmenizi önemle tavsiye ederim. Allah yardımcınız olsun ödeme kolaylığı versin.