dükkan eşimin üzerine 2.5 sene beraber calıstık 1.5 sene yanında eleman olarak calıstım daha sonra evlendık 1 senede oyle calıstım.
Printable View
dükkan eşimin üzerine 2.5 sene beraber calıstık 1.5 sene yanında eleman olarak calıstım daha sonra evlendık 1 senede oyle calıstım.
Yanında çalıştıklarınızı, dükkanın devrini vs ispat edecek durumdasınız. dükkan üzerinde hak sahibisiniz dava açabilirsiniz. Bu arada adli yardım düşünmedinizmi ?
avukat masrafları cok fazla aılem suanda o masrafları karsılayabılecek durumda degıl tazzmınatıda alıp alamayacagımı bılmedıgım ıcın avukat tutmadım
Adli yardım alabilirsiniz. Baroya başvurmanız yeterli. Baro size ödeme gücünüz olmadığı için avukat atayacaktır.
Abdullah bey benim dava durumu hakkında size sıkıntı oluyor ama bilgiyi alabilirmiyim
Bir iddianın ispatı 3 şekilde olur.
1- Tanık ifadeleri
2- Deliller
3- Hakimin kanaati
Karşı taraf sizin iddalarınızı ve delillerinizi tanık ifadeleri ve karşı deliller ile çürütmüş olabilir. Elinizde başkaca bu konuda delil yok ise yapacak bir şey kalmıyor.
Bu benim için değilmi bu ileti sayın Abdullah bey. Eldeki mesajı tanık ifadesi çürütebiliyormu yani?
Çürütmüşler işte.. sizi ikna edebilmek için yakınları çektirdik demişler ya. Hakimde inanmış buna..
Peki bu yalansa hakim buna nasıl inanabildi :( Doğru yada yalan bilmiyorum ama yalansa nasıl hakim inanabildi oysa dava başka şehirde onun tanıkları farklı ilden verip tebligat gönderilmiş kanaat nasıl getirilebiliyor?
Bu bence önemli bir konu ve anlam veremiyorum :(