Bu sitenin adı nedir? Gözüme çarpmadı okuduklarımda. Yazmak istemiyorsanız bana özel mesaj ile gönderebilir misiniz? Biz de dolandırılmayalım.
Printable View
Bu sitenin adı nedir? Gözüme çarpmadı okuduklarımda. Yazmak istemiyorsanız bana özel mesaj ile gönderebilir misiniz? Biz de dolandırılmayalım.
Açıkçası neden yazmak istemedim bilmiyorum ama rahatlıkla yazabilirim buraya. Durum katidir.
Kimse dolandırılmasın şu saatten sonra.
Son bir saat içerisinde 8 mağdur ile konuştum. Bazıları Cumhuriyet Başsavcılığına gitmişler ve dilekçe ile başvuruda bulunmuşlar. Bazı kişilerin para iadesi yapılmış.
Ancak şöyle bir durum var imiş; Bizler yani müşteriler, parayı kendi rızamız ile gönderdiğimiz için ve bir hizmet / ürün takası durumu olduğundan dolayı sorun burada başlıyormuş. Dediklerine göre bu durum niteliklik dolandırıcılığa giriyormuş. Ama parasını alan geri çekiliyormuş. Sitenin kapattırılması gibi gidişata giden yok.
Şimdi kesintleştirdiğim bilgiler doğrultusunda bunlarıda buradan açıkça yazabilirim;
Nitelikli dolandırıcılık ile suçladığım ve beni dolandıran şirketin sahipleri Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde de bu net olarak görülmektedir.