böyle bir durumla karşılaşırsanız Sizi icraya veren Avukatla görüşün telefonlada olur.Ben öyle yaptım %50'e yakın indirim yaptı ve ödedim yani hall olmuş oldu cevaplayan herkese teşekürler
Printable View
böyle bir durumla karşılaşırsanız Sizi icraya veren Avukatla görüşün telefonlada olur.Ben öyle yaptım %50'e yakın indirim yaptı ve ödedim yani hall olmuş oldu cevaplayan herkese teşekürler
Sayın Adminler söz konusu firmanın avukatı nerdeyse faizi tamamen geri çekti.mümkünse bu iletim silinsin..
Bence tam aksine dursun ki, sizin durumunuz gibi bir duruma düşenler nereye kadar pazarlık edebileceğini öğrensin.
Sözleşme ile belirlenen gecikme ve temerrüd faizlerine hele ki takibin kesinleşmesinden sonra maalesef itiraz edemezsiniz.
Arkadaşlar geçen gün avukatın faizi geri çektiğini söylemiştim Ne yazıkki vazgeçmiş,benimle telefonda konuşanda yanında çalışanıymış . Ben Allaha Havale ediyorum çünkü hukuken yapacak pek bişey yok kesinleştiği için icra takibi.1 yıl beklenmesinin Sebebi Şuymuş size bir ödeme emri gelirse şuna dikkat edin toplam alacağın yan tarafında şöyle bişey yazar mesela Asıl Alacağa İşleyecek takip tarihinden itibaren %48 faiz faizin %18 kdv,si Faizin özel iletişim vergisi %25 tahsili talebidir gibi bir yüksek meblağ varsa hemen ödeme imkanınız yoksa itiraz edin.benim bu konuda bilgi sahibi olmamamdan ve Türkcelinde bu kadar kötü niyetli olmayacağını tahmin ettiğimden ve Aslında bu gün ülkeyi idare edenlerin bu konuyu çözdüklerini tahmin ediyordum umarım bu farklı gecikme faizi olayına bir son verirler . Avukat kötü niyetliyse Borçlu Mal beyanı verdikten sonra 1 yılın dolmasına az bir süre kala Haciz talep edecektir.çünkü yüksek faiz işlemesini alacağın değerinin artması için. 1 yıl dolduktan sonra talep yapamaz çünkü bu Hak düşürücü süredir.benim yapabilecek bişey yok ödeyeceğim çünkü zamanında ödeme emrindeki faize itiraz etmedim aslında ben bu parayı yedirmezdim ama devletin icra kurumunu kullanarak Maaşımızdan kesinti yapılıyor , sözleşme olsa dahi Faize itiraz edebilirsiniz bunu unutmayın.