Cevap: Yatırılmayan Primler, Fazla Çalıştırılma,Mesai Ödenmemesi, Ne ararsan Var...
Bölge çalışma müdürlüğüne gitmemekte ısrarcısınız yani :)
Cevap: Yatırılmayan Primler, Fazla Çalıştırılma,Mesai Ödenmemesi, Ne ararsan Var...
Hocam gitsem ne olacak bişekilde benim ismime ulaşacaklar kuyumu kazmaya çalışacaklar şartlar düzelince ne olacak benim gaspedilmiş haklarım geri gelecek mi ?
Alıntı:
egee17 rumuzlu üyeden alıntı
Hocam şimdi benim sormak istediğim mahkemeye versem hangi nedenlerle hak talebinde bulunabilirim.Avukat tutmalımıyım kendim halledebilirmiyim.
Mesela
* Eksik yatırılan sigortalar
* Bayram da çalışmalar
* Fazla çalışmalar gibi neleri yazabiliriz...
Bahsettiğiniz bu haklarınızın tamamını talep edebilirsiniz. Anlattığınız fazla çalışmaları, kayıtdışı çalıştığınız süreyi ve fazla çalışmalarınızı ıspatlamanız gerekecektir elbette. Amaaa;
Alıntı:
egee17 rumuzlu üyeden alıntı
Hocam gitsem ne olacak bişekilde benim ismime ulaşacaklar kuyumu kazmaya çalışacaklar şartlar düzelince ne olacak benim gaspedilmiş haklarım geri gelecek mi ?
şu yanıtınızı görünce,
mahkemeye başvursanız ne olacak ki, yaşadığınız sıkıntıyı anlatmak-ıspatlamak için bir çaba harcayacakmısınız ki?
Bence boşverin gitsin ;)
Sevgili arkadaşım, bu işten mesai ile kac para kazanıyorsun ? hakkını aradığın paranın tutarı nedir..?
Bende çok merak ediyorum pazar günleri mesai yaptığımı nasıl kanıtlarım ?