Cevap: Bir Araba aldım Pert kaydı cıktı fakat bana söylemedile - Dolandırıldım
Meraba, arkadaşlar herkesten Ricam bir araç alırken Marka Model ister MERSEDES İster BMW İsterseniz Murat 124 ALın
Ama PLakasını ALmadan önce 5664'e Sms OLarak Atınız Ve Kaza rapor tutanaklarını Sms olarak alınız Herkes Satarken kazasız Der
Ama Siz 5664'e Sms olarak Atınız PLakayı
Bu tarz sorgulamalarda kelimelere takılmak çok bir şey ifade etmiyor.Sonuçta her sorgulanan araç için tramerden sorduk şu kadar hasarı varmış deniyor.Onun bilinen ve kullanolan ismi pert kaydıdır.Buna tramer kayıtdı denmesi, bazısının çekme belgeli demesi bir şeyi değiştirmez.Önemli olan burda aracın durumu diye düşünüyorum.Canımızı emanet ettiğimiz araçları alırken dikkat edelim.Maddi kayıplar olabileceği gibi maazallah bir kaza yada yüksek süratte o araç bize güvenlik sağlayamayabilir.İyi forumlar.
Sayin arkadaŞlar tramer trafik araŞtirma merkezİ demektir burada tÜm araÇlarin kaza kayitlari tutulur. Tramerde kaydi omasi o aracin buyuk hasari oldugu anlamina gelmez Ön camida deĞİŞsenİz tramer bunu kayit altina alir. AraÇlar pert oldugunda iki tip uygulama yapilir bir kere hurdaya ayrilan araci geri trafige sokamazsiniz bu araÇlari Çikma parÇa olarak kullanirlar.ancak trafikten Çekilen araÇlar yeniden trafige sokulabilir. Bill187 adli uyeninde dediĞi gibi araÇ alirken siz aracin durumuna bakin araÇ saĞlamsa gerİsİnİ kafaniza takmayin . Zaten ne demİŞler ucuz etin yahnisi yavan olur 2-3000 tl fazla verin ayni aracin hasarsizini alin eger piyasan ucuzsa o araÇta mutlaka bİ Şey Çikacagini bilin. 2.si artik devir İŞlemlerine sadece 70 tl gidiyor onun İÇİn devİr almadan Önce araci tramerden sorgulayin sonda da yetkili servise gosterin ve paranizi noterde devir alirken verin gece rahat uyuyun.saygilarimla