Cevap: Öğretmene cinsel istismar suçlaması
burada cevap yazan bir arkadaşın tutumu hoşuma gitmedi. Bakın sayıyla yazıyorum 1. diğerlerine teşekkür ettim, herkesin görüşüne saygılıyım fakat burası hukuk forumu, hatta ceza hukuku bölümü, rica ettiğim tek şey ANAYASAL olarak bilgi.
kimseden haklıdır,haksızdır yatar çıkar diye bir bilgi beklemiyorum,bilgisi dahilinde başına gelmiş olarak yazarsa eyvallah,hatta desinki bu tür olaylarda 10 yıl alır,hiç lafım yok, sadece bu tarz bir olay başına gelmiş olan varsa onlardan BİLGİ bekliyorum...
yoksa bizimde avukatlarımız var,anayasa belli,hakim kanaati diye birşey var belli,psikolojik rapor,bu işi meslek haline getirmiş kadınlar vs vs hepsi biliniyor bunların.
konu ile ilgili BİLGİ paylaşabilecek, en azından yön gösterecek arkadaslara şimdiden ve yeniden teşekkur ederim...
ve not olarak tekrarlıyayım eldeki veriler yanlızca bunlar... hakim kanaati oluştuysa dava dosyasında sadece bunlar bulunuyor bunlar ile oluşmustur...
Bu foruma ben sadece soru sormak için kaydolan ve insanlardan karşılıksız bilgi talep eden biri değil, her gün gönüllülükle girip elimden geldiğince fikrimi bilgimi yorumumu paylaşan br eğitimciyim.Sanane arkadaşım.Hangi hak ve akılla bu sayfaya sen yaz sen yazma diyebiliyorsun insanlara.Bu yetkiyi sana kim verdi.Forumu gez bak bakalım neler yazılıyor neler paylaşılıyor.Ben 4 yıldır bu forumdayım ve haklı gördüğüm yerde haklıyı, yanlış gördüğüm yerde yanlışı bilgim olan yerde de bilgimi söyledim.Kimse yorumlarımı beğensin diye uğraşmadım.Gerekirse dost acı söyler işin zor da dedim, yanlış yapmışsın da dedim.Sanki yorumlarımı ve fikirlerimi sana beğendirmek zorundayım.Forumdan biraz haberin olsa böyle konuşmazdın.Diğer üyelerde kibarca bunun böye işlediğini ve burda beğendiğin beğenmediğin şeylerin yazılacağını bilgi istiyorsan buranın bedava hukuki bilgi veren bir yer olmadığı söylüyor.Ama işine gelmediği için anlamak istemiyorsun.Kimseye sen yaz sen yazma yada hoşuma gideni yaz gitmeyeni yazma deme şansın yok.Ayrıca sözde tartışmak istemiyorsun ama her mesajında da yok arkadaşın tutumunu beğenmedim yok hoşuma gitmedı demeyide biliyorsun.Ayrıca bunları yazarak sana istemeden iyilik etmiş oluyorum.Yoksa şimdi konun çoktan ihtimal cevap bile almadan güncelden düşmüştü.Sayemde sürekli göz önünde.Hiç bir karşılık beklemeden yorum yapan insanlara böyle davranan bir zihniyete ben yardımcı olmak istemiyorum.Sataşma olmadığı sürecede bir daha bu sayfaya yazı yazmayacağım.Herkese iyi forumlar.
Alıntı:
Bill187 rumuzlu üyeden alıntı
Bu foruma ben sadece soru sormak için kaydolan ve insanlardan karşılıksız bilgi talep eden biri değil, her gün gönüllülükle girip elimden geldiğince fikrimi bilgimi yorumumu paylaşan br eğitimciyim.Sanane arkadaşım.Hangi hak ve akılla bu sayfaya sen yaz sen yazma diyebiliyorsun insanlara.Bu yetkiyi sana kim verdi.Forumu gez bak bakalım neler yazılıyor neler paylaşılıyor.Ben 4 yıldır bu forumdayım ve haklı gördüğüm yerde haklıyı, yanlış gördüğüm yerde yanlışı bilgim olan yerde de bilgimi söyledim.Kimse yorumlarımı beğensin diye uğraşmadım.Gerekirse dost acı söyler işin zor da dedim, yanlış yapmışsın da dedim.Sanki yorumlarımı ve fikirlerimi sana beğendirmek zorundayım.Forumdan biraz haberin olsa böyle konuşmazdın.Diğer üyelerde kibarca bunun böye işlediğini ve burda beğendiğin beğenmediğin şeylerin yazılacağını bilgi istiyorsan buranın bedava hukuki bilgi veren bir yer olmadığı söylüyor.Ama işine gelmediği için anlamak istemiyorsun.Kimseye sen yaz sen yazma yada hoşuma gideni yaz gitmeyeni yazma deme şansın yok.Ayrıca sözde tartışmak istemiyorsun ama her mesajında da yok arkadaşın tutumunu beğenmedim yok hoşuma gitmedı demeyide biliyorsun.Ayrıca bunları yazarak sana istemeden iyilik etmiş oluyorum.Yoksa şimdi konun çoktan ihtimal cevap bile almadan güncelden düşmüştü.Sayemde sürekli göz önünde.Hiç bir karşılık beklemeden yorum yapan insanlara böyle davranan bir zihniyete ben yardımcı olmak istemiyorum.Sataşma olmadığı sürecede bir daha bu sayfaya yazı yazmayacağım.Herkese iyi forumlar.
tam bir sayfadır anlatıyorum sadece ilk mesajınız gibi mesajlar gibi forumda kirlilik yaratan tarzda mesaj istemiyorum diye, fakat bazı arkadaslar siz dahil sanki her gelen mesajı eleştirmişim herkese cıkısmısım intibası yaratmaya calıştı. HAYIR, bende bunun sadece sizin ilk mesajınızla ilgili olduğunu ısrarla yazdım.devamlı size atıfta bulunma sebebim budur.
ayrıca bana iyilik yaptığınızı dusunuyorsanız lutfen artık buraya cevap yazmayın bu konuda alt sıralara dussun gitsin.
benım size tepkimin boyle olmasının sebebi sizin gibi yazan cok arkadasın olması, tabiki isteyen istediğini yazar, burada ben sizin yazmanızı ve fikir beyan etmenizi engelleyemeyeceğim gibi,sizde benim sizin fikirlerinizi eleştirebileceğimi unutmayın!
işin sonunda neyin yasak neyin uygun olduğunada forum mod ları karar verir.
ben tartısmayı uzatmamak ıcın dıger yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim(4 yıldır tecrubelıyım,sen yenı geldın haddını bıl tarzı mesajlarınıza ki her mesajınızda neredeyse yazmıssınız)