Cevap: Boşanma, tazminat, ziynet, cevap dilekçesi
bide ben altınları yanında götürdüğünü nasıl ispatlayabilirim? annesigile giderken taktı takıştırdı gitti. bunun ispatı nasıl olur. peki o götürmediğini nasıl ispatlayacak. altın kadına hediyedir. o hediyelerin hepsini ben aldım. benim geri istemem gerekirken bide altınları istiyor.
mahkemede dava dosyasını inceledim sosyal durum araştırması yapan polis bey benim aldığım maaştan 1000 lira fazla göstermiş, bu itirazı nasıl yaparım. ben alıyorum 1500 o yazmış 2700. nasıl bir araştırma yaptıysa. bodro eklenmiş 1500 diye ama.
Çoğu boşanma davasında erkeler takıları kadınların alıp götürdüğünü kadınlar ise götürmediklerini ve takıların ya kendisini yada ederi kadar parayı talep ediyorlar.Takılar kadının malı sayıldığı için hakim bunun ispatını sizden bekleyebilir.Bununda ispetı elbette çok olacak bir şey değil(ayrılıktan sonra takılarla çekilmiş bir fotoğraf yada takıların götürüldüğü sırada yanınızda olan bir şahit vs.).Bu arada bazı üyelerin yazdıklarına aynen katılıyorum.Kadına şiddet olarak medyada patlayan haberler var.Bunların aslıda var ancak olay öyle bir noktaya geldiki bazı kadınlar, kadınlara karşı yapılan bu pozitif ayrımcılığı(devlet kadına sahip çıksın vs.) kullanmaya başladılar galiba.Zor bir şey değil.Kolunu biraz sık kızart, biraz yüzünü çiz al raporunu olan erkeğe olsun.Zaten böyle giderse 5 sene içinde evlenmeye cesaret eden erkek bulmak çok zorlaşacak.Gerçekten bu sitede de gördük ki tüm hayatı mahvolan bir çok kişi var.Kadına şiddetin karşısındayım ama erkeğe iftiranın da karşısındayım.Geçmiş olsun.
varsın hepsini götürsün umrumda değil fakat niye götürmedim diyor ona anlam veremiyorum. ülkemizde bir kişiye suç atmak o kadar kolaymış ki. al bir darp raporu iftira at.
başınızdan benzer olaylar geçtiği için size bazı sorular sormak istiyorum. eğer müsaitseniz sevinirim.
Abdullah bey eşimle 41 gün bir arada kaldık, sonra karım olmayan bir darpın raporunu almış, 3 ay koruma kanunu çıkarttı. Sonra boşanma davası açtı. ve bir sürü itiraf. davada altınları istemiş ve 20 bin maddi 20 bin manevi tazminat,
Sorum şu;
1- kendi altınları götürmesine rağmen neden altın istiyor ve hakimin kararı ne olur? evden beraber gülü oynaya çıktık annesigilin yanına,
2- hakim bu sahte darp raporuna inanır mı, galiba anne ve babasınıda şahit gösterecek. sözde babasının yanında darp yapmışım. olmayan bir darptan dolayı ceza alırmıyım. dosya 3 aydır savcılık soruşturmasında. ne savcı çağırdı, ne polis.
3- tazminat alır mı? alırsa ne kadar alır. (oda bende aynı işi yapıyoruz. maaşımız aynı.
4- ben boşanma istemezsem davanın seyri ne olur? cevap dilekçehde istemediği belirttim.
5- cevap dilekçesini yazdım, dava sürerken bu dilekçedeki beyanlara yenilerinin ekleyebilir miyim?
6- duruşmada hakim beni uzun uzun dinler mi. cevap dilekçesine yazmadığım bazı şeyleri duruşmada söyleyebilir miyim,
eşimle 41 gün bir arada kaldık, sonra karım olmayan bir darpın raporunu almış, 3 ay koruma kanunu çıkarttı. Sonra boşanma davası açtı. ve bir sürü itiraf. davada altınları istemiş ve 20 bin maddi 20 bin manevi tazminat,
Sorum şu;
1- kendi altınları götürmesine rağmen neden altın istiyor ve hakimin kararı ne olur? evden beraber gülü oynaya çıktık annesigilin yanına,
2- hakim bu sahte darp raporuna inanır mı, galiba anne ve babasınıda şahit gösterecek. sözde babasının yanında darp yapmışım. olmayan bir darptan dolayı ceza alırmıyım. dosya 3 aydır savcılık soruşturmasında. ne savcı çağırdı, ne polis.
3- tazminat alır mı? alırsa ne kadar alır. (oda bende aynı işi yapıyoruz. maaşımız aynı.
4- ben boşanma istemezsem davanın seyri ne olur? cevap dilekçehde istemediği belirttim.
5- cevap dilekçesini yazdım, dava sürerken bu dilekçedeki beyanlara yenilerinin ekleyebilir miyim?
6- duruşmada hakim beni uzun uzun dinler mi. cevap dilekçesine yazmadığım bazı şeyleri duruşmada söyleyebilir miyim,
Alıntı:
aaaa200 rumuzlu üyeden alıntı
eşimle 41 gün bir arada kaldık, sonra karım olmayan bir darpın raporunu almış, 3 ay koruma kanunu çıkarttı. Sonra boşanma davası açtı. ve bir sürü itiraf. davada altınları istemiş ve 20 bin maddi 20 bin manevi tazminat,
Sorum şu;
Bu sorularınıza yanıt vermiştim.
Diğer yandan aynı konyu farklı başıklar altında açmayın. Açtığınız yerden devam edin..
başka yanıt verecek arkadaş yok mu?