işveren yargıtaya gitmemişse dediğiniz olabilir ancak yargıtaydan o kadar kısa sürede sonuç gelmesi imkansız.
Printable View
aynı problem bende de var yardımcı oloursanız sevinirim
ben şu anda istifa etmedim ama muhtemelen bu gün yada yarın olacak
ben bir fabrikada sağlık memuruyum 1 yıl önce hem sağlık memurluğumu hemde farklı bir işte çalışmamı istediler bende kabul etmeyince farklı baskılar tutum ve davranışları deişti ağustoz gibi bir ihtarname yazdılar savunmamı verdim ama o günden sonra baslıkar( maaş kesintilere kadar vardı)beni tazminatsız çıkaracaklarını idare işler amiri söyledi sen ne yaparsan yap bir kuruş almadan gönderecem dedi. ben de noterden iki tane ihtarname yolladım biri daha dün ellerine geçmiş.müdürler bana ne sen nede biz mahkemelerle uğraşmayalım sana bütün haklarını verelim yanlız sen bir taahütname imzalaman lazım dedi. haklarımı versnlerde sorun deyil sorum şu :
1- ben bunu imzaladıkltan sonra işe iade davası açabilirmiyim ?
2-yasal olarak çalışmam gereken 45 saat üstü çalışma saatlerim iade edilemediği ve fazladan çalışılan cumartesi günleri geriye dönük tazminat davası açılabilirmi ?
3-baskı altında bulunanlara ruh sağlığını bozmaktan dolayı yasal haklarım varmı ?