Cevap: Astsubaylıktan firar ettim acil bilgilendirme rica ediyorum
LUTFEN CEVAPLARMISINIZ ;
Değerli büyüklerim ve arkadaşlarım öncelikle beni bilgilendirmek amacıyla bana yardımcı olmaya çalıştıgınız için teşekkür ederim.Benim bu edındıgım bilgiler , firar eden ıkı rutbeli personelden aldıgım bılgılerdır. Kendileri yakın arkadaşlarımdır.
Cezaevinde yatmadıklarına % 100 eminim.
Sorularım ;
1- Bu yeni çıkan yasaları , haberleri nasıl temin edebilirim.
2- Zaman aşımı ile ilgili net, araştırılmış bilgiye sahipseniz dikkate alacagım yazılan yorumları.
3- 7 sene görev hizmetimden ötürü tahmini nekadar tazminat öderim ?
Alıntı:
bartelmi diaz rumuzlu üyeden alıntı
5-Böyle birşey sözkonusu değil.Bugün 35 yaşında bir beyefendi 12 sene önceki firarından dolayı yargılandı ve ceza aldı.Zamanaşımı sözkonusu değil
1.Sn.B.Diaz Hanim yazmis,
Zaman asimi diye bir sey soz konusu degil diyor.
2.Mecburi hizmet suresi 15 sene diye, 7 sene gorev yapanin, tazminat miktari dusmez, TSK'dan almis oldugunuz kurslarin parasini dahi tahsil ederler.
3.Konu ile ilgili cikacak kanunlari Resmi Gazete'ye abone olarak takip edebilirsiniz.
Ayrica zaman asimina bu kadar ehemniyet niye, 10 sene olsa, bu kadar sure kacabilecekmisiniz ???
Bir de gercekten merak ettim ;
Okuyup bılgı verecek kişiler sızın yazılarınızdan konuya nıtelık degısıklıgı yuzunden bılgı vermemektedır.
Lutfen konu harıc yazılan yazılarınızı sılermısınız Rica edıyorum
diyecek rahatligi nereden buluyorsunz.?
Kisiler istenen bilgileri lutfedelerse yazarlar buraya, ya bu benim cevabim degil, silin bunlari demek, ne rahatliktir, anlamak mumkun degil..
Hukukcu arkadaslar, basustunemi diyecekti sizlere..
Hayret ki hayret..!
Alıntı:
Diver426 rumuzlu üyeden alıntı
LUTFEN CEVAPLARMISINIZ ;
Değerli büyüklerim ve arkadaşlarım öncelikle beni bilgilendirmek amacıyla bana yardımcı olmaya çalıştıgınız için teşekkür ederim.Benim bu edındıgım bilgiler , firar eden ıkı rutbeli personelden aldıgım bılgılerdır. Kendileri yakın arkadaşlarımdır.
Cezaevinde yatmadıklarına % 100 eminim.
Sorularım ;
1- Bu yeni çıkan yasaları , haberleri nasıl temin edebilirim.
2- Zaman aşımı ile ilgili net, araştırılmış bilgiye sahipseniz dikkate alacagım yazılan yorumları.
3- 7 sene görev hizmetimden ötürü tahmini nekadar tazminat öderim ?
Ya arkadaş sen ne garip bi adamsın ya.Bas bas açıklamışlar burda hala neyi öğrenmek istiyorsun.Onu bıraktım konuyla ilgili 50 tane başlık açıldı insan onu da mı takip etmez be.Yav var ya devlet senin gibilere müebbet vermeli arkadaş.Senin dışarda olman herşeye zarar vallahi.Burdaki insanlara allah sabır versin nelerle uğraşıyorlar ya
Alıntı:
Levent114 rumuzlu üyeden alıntı
Senelerini TSK'ya vermis bir Subay olarak simdi oyle seyler yazacagim ki, utanip nickini degistireceksin.
En iyisi susmak.
Ya senelerini tsk'ya vermiş subay kardeşim, şahsımla uğraşıp durma sıktın haa, bak msn adresi yazmışım profilime gel msn ye dök içini Allah Allah yaa... Piyangomusun sen kardeşim? Tövbe tövbe...
Neyse,başlık sahibi arkadaşım; forumu bi incelemeni tavsiye ederim, bir dünya yorum,bilgi,tecrübe var.Sende her soruya başlık açmadan önce bi araştır oku derim...
Alıntı:
desende_asi rumuzlu üyeden alıntı
Ya senelerini tsk'ya vermiş subay kardeşim, şahsımla uğraşıp durma sıktın haa, bak msn adresi yazmışım profilime gel msn ye dök içini Allah Allah yaa... Piyangomusun sen kardeşim? Tövbe tövbe...
Sahsinla ugrasan yok..
Usluba bak, piyangomusun filan..
Eskiden at hirsizlari ile asker kacaklarini vururlardi.
Burada tertemiz arkadaslardan, hic haketmediginiz halde bilgi aliyor, bir de utanmadan kustahlasiyorsunuz.
Ben buradan uye arkadaslara bir duyuruda bulunmak istiyorum.
Bu bir kac kisi, TSK'dan ayrilmadan tutun da, kanuna karsi hile kullanmanin her turlu yolunu,bir sekilde herkese duyuruyorlar.
Bu suctur..
Kimi Astsb.firar edip KPSS'ye girip tekrar memur olmak istiyor.
Astsb. olmaktan daha iyi hangi memurlugu yapacak bu arkadaslar.
Eger tekrar bu devlete memur olmak istiyorsan, sen cepheden, vatan savunmasindan kaciyorsun arkadasim.
Burada adam yerine koyup, bu adamlara bilgi verirken iki kez dusunun...