Umarım sözleşme süresince bankanın yenileyeceği ile ilgili bir hüküm vardır. Geçmiş olsun.
Printable View
Umarım sözleşme süresince bankanın yenileyeceği ile ilgili bir hüküm vardır. Geçmiş olsun.
yani genel isleyis bankalarin konut ve dask policelerini kredi verdikleri icin uzatmalari gerekir. sozlesmede bunlarla ilgili bir sey yazacagini sanmiyorum. ancak siz bankaya bu konuda bastirabilirisiniz. madem siz takip etmeyecektiniz sigortalari neden siz yaptiniz diye. bu sizin verdiginiz kredi sizin teminatiniz, ben kredili oldugu icin bu konulari takip etmedim diyin. hem bankanin kredi verme prosedurune gore konutun sigortalarinin yenilenmis olmasi gerekir. her yil yapilan banka teftisi sirasinda bunlar incelenir ve rapor edilir. koskoca bankanin mufettiside mi bunlari gormedi, diyebilirsiniz.
Bankanın sigorta şirketi ile yaptığım görüşmede Van şubesinin hatalı olduğu ve genel merkeze dilekçe ile başvuru yapmam gerektiği söylendi. Bende öyle yaptım bakalım ne olacak? Teşekkür ediyorum.
sucu, sigorta sirketi ile banka birbirleri uzerine atarak zamani gecirecekler, dikkatli olu. sigorta sirketide bu konuda masum degil. onlarinda takip edip bankayi uyarmasi gerekirdi. takip etmek onlar icin zor degil. hatta bir ay onceden temdit edilecek policelerin listesi alinir ve musterilere sorulur uzatmak isteyip istemedikleri. hele kredili musterilere hic sorulmaz direk uzatilir ve ilk taksit tahsil edilir.