Cevap: Boşanma davasında avukatlık ücretinin davalıdan alınıp davacıya verilmesi
Kayınvalide ve Eş(koca) tarafından gördüğüm şiddetli geçimsizlikten dolayı boşanmak istiyorum. Ancak eşim bn açarım davayı davacı olurum. Sen davacı olursan uğraşır para ödemek zorunda kalırsın dedi. Bu doğru mudur ? Maddi manevi sıkıntı çekmemem için davacı mı yoksa davalı mı olmalıyım? Eşimle bugün ayrılıyorum nn ailemin evine dönüyorum; ailem bursa da eşim istanbul da oturuyor dolayısıyla ist dan bursa ya dava çok uzar mı?bu arada çocuk yok hamile de değilim. Kayınvalidem ile birlikte oturuyorum. Bana gelin olarak hiçbirşey alınmadı ve takılmadı...
Cevap: Boşanma davasında avukatlık ücretinin davalıdan alınıp davacıya verilmesi
Anlaşmalı boşanacaksanız kolay ve kısa sürer.
merhaba avukat bey benim bir yakınım bir boşanma süreci gecirdi biz boşanma olayı gercekleşti mahkeme boşadı biz anlaşmalı boşandık iki tarafada 1 avukat baktı biz kendi paramızı ödedik ama öbür taraf ödemedi ve avukat tam parayı almadan boşanmayı tamamlamam dedi biz boşanmış oldukmu sadece boşanma kağdınımı almadık anlıyamadım yardımcı olurmusunuz ?
Avukatın parasını vermezseniz kararı kesinleştirmeyebilir boşanmış olmazsınız.
Velayet (Velayetin Değiştirilmesi) - Maktu Harç
Velayet (Velayetin Düzenlenmesi) - Maktu Harç
Velayet (Velayetin Kaldırılması) - Maktu Harç
Vesayet (Kayyımın Değiştirilmesi) - Maktu Harç
Vesayet (Kayyımın Kaldırılması) - Maktu Harç
http://www.ilkayhukukburosu.com/maka...i-nasil-acilir