Yeddiemine çekilmesine karar verebilir veya mağdura yeddiemin sıfatı ile teslimine karar verebilir. Mahkemece verilen karar trafik dosyasına işlenmişse sorun yoktur internet kaydında görünmemesi işlenmediği anlamına gelebilir belki.
Printable View
Yeddiemine çekilmesine karar verebilir veya mağdura yeddiemin sıfatı ile teslimine karar verebilir. Mahkemece verilen karar trafik dosyasına işlenmişse sorun yoktur internet kaydında görünmemesi işlenmediği anlamına gelebilir belki.
Enginbey çok teşekkür ederim. Mağdura yediemine çekilme sıfatı ile teslim edilmesi için ne yapmam lazım ilk önce savcılık kalemi iade edeceğiz dedi. Sonra gittiğimde ise sadece şuan mahkeme kararı ile el konuldu dedi. Bana (yani mağdura ) teslim edilmesi için ne yapmam lazım o kararı savcı mı verir aca hakim mi aydınlatırsanız çok iyi olur
Mahkeme el koyma kararı vermemiştir zannediyorum tedbir kararı vermiştir mahkemesine talepte bulunun dilerseniz.
Ama savcı kalemi bana el koyma kararı mahkemeden alındı. Plaka değişmeseydi iadesi size yapılacaktı dedi. Savcılağa dilekçe versem bana iadesi için yeterli olmaz mı ? yada mahkemeye mi gidecem. dilekçe vermek için
sn. değerli hukukcumuz
Değerli bilgilerinizden faydalanmak için bir sıkıntımdan size bahsediyorum
aracım dolandırlarrak noter satışı ile dolandırıcılara kaptırdım. Dolandırıcılar 2 saat içinde bir galeriye sattı galeri dolandırıcların herşeyini biliyor evini çocucuğunu yakınlarını hayvanlarını dahi. sonra galeri bana dolandırıcılardan aldığı 5. araç olduğunu söledi. Dolandırıcılık şebekesi yakalandı 22 mağduru dolandırmıslar. teşhis edildiler ve tutuklandılar. ben Galeriyi aradım aracı satmasın diye araca tedbir koyduğumu söledim ancak arayı satmadığı halde sattım dedi. Arkadaşımı alıcı kılığında yolladım arkadaşıma evrakları sıkıntılı diye satmamış Başka bir şahsa satıp iz kaybettirmek için plakasını değiştirmişler ve sıradan bir istanbul da galeri sabit numarası vermişler konya ikamet göstermişler. Şuan savcılık kalemine dilekçe verdim ve araba el koyma kararını mahkemeden talep ettiklerini ve araca el koyduklarını söledi. Ben yedi emin sıfatı ile mahkeme tamamlanana kadar aracın iadesini istesem verirlermi ve nasıl nerden isterim. acil yardımlarınıza muhtacım şimdiden teşekkür eder değerli cevaplarınızı bekliyorum.
ama genelde ihtimal vardır sizce ihtimal ne olabilir olasılık
Fifti fifti :)
teşekkürler enginbey bana şuan önerebileceğiniz bişey varmıdır yapmam için
hala dosyada gizililik kararı var neden acaba ?