Av.Hakan Toklu rumuzlu üyeden alıntı
1666 mesaj yazana avukatlık diploması mı veriliyor burada anlayamadım.Edebiyat öğretmenimisiniz onu hiç anlayamadım.Çocuklaşmaya lüzum yok.Haddinizi bilin neyin nasıl yorumlandığı kanun yönetmelik kopyala yapıştır ile öğrenilmiyor,öğretilmiyor.Birşeyleri yorumlarken sizlerin yol göstermelerinize gereksinimimiz yok.
Mağdurlara fikir vermek amacıyla yorumları yapıyoruz.Beğenmeyen yorumu dikkate almaz.Terbiyesizliğin alemi yok.Kendinize gelin.
Konuya gelirsek borçlu borcu paşa paşa ödeyecek belliki.Bu borcu ödediği zaman para benim cebime girmeyecek yada borcun oluşmasında yada dikkatsizliğinde benim bir payım yok.Cevabı sizlerin beğenisine sunmuyoruz.Kanun belli yasa belli,ister ödeyin ister ödemeyin sizin bileceğiniz şey.Bu tarzda da alacaklı vekiline yaklaşımınız meblağın hukuki yollar ile yükseltilmesini sağlamaktan başka işe yaramayacaktır.
Konuyu başlatan üyenin ''borç yaratma'' diye birşey olmadığı dahi bilgisi dahilinde değildir.
Kimsenin zavallı olduğu iddiasında değiliz ama kişiler kendilerini zavallı olarak görüyorlar ise onlara moral takviyesi yapmak bizim işimiz değil.Hukukçu olmamak zavallılık olmasa bile şahsi birşeyi genelleştirerek kendinize taraftar toplama çabası içinde bulunmanız çaresizlik dolayısı ile biryerlerden hakılı çıkma umudunun göstergesidir.Tavsiyem seviyenizi korumanız yönünde aksi durumda icra davası yanı sıra ceza davalarıylada karşı karşıya kalabilirsiniz.Aynı durum senoleker isimli üye içinde geçerlidir ,seviyenizi korumanız yararınıza olacaktır.