Cevap: Kapıdan satışta geri iade ile alakalı
Alıntı:
cakmake rumuzlu üyeden alıntı
kendi el yazisiyla ismini yazmak imza yerine de gecer dedi.
Ben de bu şekilde biliyorum.
Alıntı:
cakmake rumuzlu üyeden alıntı
zaten normalde gayet bilincli bir insanim bu tur olaylara karsi. inanir misiniz nasil kandim, nasil yaptim boyle birseyi, 2 gun gecti, hala kendim bile inanamiyorum. cok da tereddut ettim ustelik ama ne yapti etti kandirdi beni satici. satici gittikten hemen sonra aman allahim ne yaptim ben dedim kendi kendime. resmen basiretim baglandi.
demek ki benim basima gelmez dememeli insan. bundan sonra kapiyi bile acmam... tesekkurler :)
Demmek ki adamlar Eskimolara buzdolabı satabilecek cinsten pazarlamacıymış:) Rakip şirketler bu adamların ismini sizden istemeye kalkarlarsa şaşmam:)
Valla üstadım gerçekten var böyleleri. Umarım bir gün karşınıza çıkmaz. Yani "zorla satmak" resmen gerçek. Tamam, anlına silah dayamıyor ama öyle bir laf ebeliği yapıyor ki, imzayı atası geliyor insanın :)
En son iş olsun diye gittiğim bir devremülk pazarlamacısı nerdeyse imza attıracaktı. Allahtan üste para verseler devremülk almayacak önyargılarım var da kurtuldum :)
savcılığa şikayet ederseniz, 2 gün içinde problem çözülüyor.. Satıcı firmanın iletişim bilgisi olması yeterli.