Cevap: Facebook hesabım ele geçirildi, suç duyurusunda bulundum ve...
Suç şikayete bağlı olmadığından artık siz şahsı affetseniz bile bile bir şey değişmez.Bu gün size bunu yapan yarın başkasına yapacak olduğundan dava kamu adına yürütülecektir.Olay sizden çıktı artık.Hiç ceza almaması için inkar edebilirsin demiş sanırım sayın üye ancak ozamanda siz zan altında kalırsınız(adama sorarlar madem böyle bir şey yoktu neden şikayetçi oldun? bu deliller ne? diye).Yapacak bir şey yok.Cazasını çekecek.Geçmiş olsun.
Bunu duyduğum iyi oldu :) bende onu istiyorum zaten, çeksin cezasını. Teşekkür ederim yanıtınız için Bill187.
sanırım yanlış anlaşıldım :) inkar edin demedim davadan vazgeçebilmek için ifadenizi değiştirmek zorunda kalırsınız demek istedim, ki bu bir suçtur...
Teşekkürler hukukçu85 :) teklif ettiği parayı reddettim, artık ne ceza verilirse kendisine. Bir de tazminat açarım üzerine artık o da nasıl sonuçlanırsa.
Birisinin sizin facebook profilinizi ele geçirmesi veya adınıza sahte profil düzenlenmesi Kişilik Haklarınızın ihlal edilmesi edilmektir.
Nihai karar su sekildymis avukatin soyledigine gore:
Onbes ay hapis cezasi 5 yil ertelenmis.
Facebook davalarinin icerigi ne kadar agir ya da hafif olursa olsun uc asagi bes yukari boyle oluyor sanirim. Gereksiz yere yasadigim onca olay yetmezmis gibi bi de bir yil suren mahkeme ve stresinin ardindan, suclunun "Bidaha yaparsan azina aci biber surerim" seklinde bir uyari almasi insana cok aci koyuyor.
Nihai karar su sekildymis avukatin soyledigine gore:
Onbes ay hapis cezasi 5 yil ertelenmis.
Facebook davalarinin icerigi ne kadar agir ya da hafif olursa olsun uc asagi bes yukari boyle oluyor sanirim. Gereksiz yere yasadigim onca olay yetmezmis gibi bi de bir yil suren mahkeme ve stresinin ardindan, suclunun "Bidaha yaparsan azina aci biber surerim" seklinde bir uyari almasi insana cok aci koyuyor.
Cevap: Facebook hesabım ele geçirildi
Karşınızdaki mahkum olduğuna göre (erteleme, suçlu bulunduğu gerçeğini değiştirmez) şimdi siz kendi maddi ve manevi kayıplarınız için tazminat davası açarsanız kazanmanız büyük bir ihtimal değil mi? Avukatınız bu konuda bir şey söylemedi mi?
Cevap: Facebook hesabım ele geçirildi
Soyledi manevi tazminat acilabilir fakat 2-3 yil surer alacaginda cok bisey tutmaz dedi.