orayı kapatmanız zaten mümkün değil...saatler varmış.sizin gaz saatiniz var.
olmasada kapatamazsınız...
aslında resime şöyle bir bakıyorumda ,pek de önemli bir engelde göremiyorum
en azından şu anki hali ile..
Printable View
orayı kapatmanız zaten mümkün değil...saatler varmış.sizin gaz saatiniz var.
olmasada kapatamazsınız...
aslında resime şöyle bir bakıyorumda ,pek de önemli bir engelde göremiyorum
en azından şu anki hali ile..
Çok sağolun.Demir parmaklık yapsam giriş komşuma ve 3 dükkan sahibi ve de yöneticiğe 1 er anahtar versem bu sorun çözülürmü.beni mahkemeye siz verin desem davada suçlu olurmuyum.Sayaçlar için sayaç sahiplerinin anahtarı olursa diye..çünkü merdiven altına konan eşyalar beni kömürlükde yaşıyormuşum gibi hissettiriyor.ayrıca alıp koyarken çıkardıklar gürültüde cabası.ben bile eşya koymuyorum ki demesinler sen koyuyorsun bizde koyarız diye...
tekrar teşekkür ederim.
orada yaşamadığım için bilemiyorum ama bir yerleri kapatıp sonra anahtar vermek problemi çözmez başka problem çıkarır
o kişiler yokken görevli nasıl sayaç okuyacak, bir sürü zahmet...
belki oraya uygun yerlere büyük saksıda çiçekler oluyor onlardan koyabilirsiniz,
öyle bir yerleştirirsiniz ki eşya konulmasını kısıtlar ama tamamen engellemez,size de engel olmaz
apartman ortak kullanım alanlarına yapma çiçek bile konulmayacağını yazan bir madde okumuştum.son yürürlükde.bu yazılan yönetmelik ne kadar doğru ve geçerli bilemiyorum fikriniz nedir.http://www.bakimliyiz.com/kadin-ve-h...kurallari.html
8. Özellikle bisikletler bebek arabaları veya oyuncaklar gibi büyük nesnelerin engel teskil edebilecek
sekilde bırakılmaması gerekmektedir. Bu gibi esyaları yürüyüs alanına binanın merdivenlerine
koridora veya kiler ile bodrum koridoruna bırakmayınız. Toplu alanlar buna müsait degilse böyle
esyalarınızı size kiralanan alanlara (daire kiler veya tavan aralıgı) bırakınız.