Cevap: En masum nafaka 500 TL'den mi başlar?
Alıntı:
tylersa rumuzlu üyeden alıntı
seninki yine iyiymiş benimki olacak şahıs beni aldattığı yetmezmiş gibi birde 500 tl nafaka versin diye mahkemeye cevap dilekçesi yollamıştı işte ondan sonra kadına şiddet varmış evliliğim boyunca fiske bile vurmadım aldatıldığımı öğrendiğim anda bile bunu yapmadım annesini çağırıp kızını götür dedim mahkemede bu olay sokağa atıldık oldu halbuki memlekete dönüş için bilet parasını bile ben vermiştim şimdi aklıma geldikçe ne kadar kerizmişim diyorum haline şükret gördüğün gibi beterin beteri var herkes hak ettiğini bulur.kalbini ferah tut
seninkide benimkinden iyiymis..benimki 1000 tl nafaka ve 100 bin tl. tazminat istemisti..ailesi desen her iftirayi attilar, hatta karisini arkadaslariyla paylasti bile dediler..16 aydir bosanmak icin ugrasiyorum, eger sözünde durursa 3 ay sonra kurtulacagim, yoksa 2 kere daha yargitaya gidip gelecek dosya, yani 2 sene daha sürecek...Allah herkesin karsisina helal süt emmis insanlar cikarsin...Amin....
Alıntı:
enteresan işler rumuzlu üyeden alıntı
kadın çocuğunu döver adı terbiye olur, erkek kadına iki fiske attı mı adı olur darp - şiddet - kötü muamele falan feşmekan..
Yazacak cevap bulamadım.
O zaman patron da iyi çalışmadığınızda ya da maaş istediğinizde sizi dövebilsin mesela.
Kadın bir çocuk doğrudu ise, o çocuğu terbiye edecek. onun görevi bu.
Erkeğin aldığı kadını ise annesi doğurduktan sonra evlendirene kadar terbiye etmiştir zaten. Onunla evlenen erkeğin karısını "terbiye etmek" gibi bir görevi yok.
Sizin dediğinizde göre kadın da kocasını döverek terbiye edebilmeli.
Önce iyibir avukat bl. sonra eşinin evi terkedip boşanma davası açtığını ispat et. Çok lazım değilse boşanmıyorum de. Evine dönmesi için döngel davası açabilirsin. Senin maaş bordron ve gelir düzeyin önemli. Unutmaki hayatının en pahalı imzasıdır8madden ve manen) evlilik imzası! duruşmaların hepsine aktif olarak katıl, avukatını sen yönlendireceksin, ne yazık ki türkiyede bu işler böyle yürüyor.