gecntr, burda polemige girmiyoruz zaten. kolay gelsin.. umarim bisekilde bankada hesap actirabilirsiniz.. ha aklima gelmisken imzalayacaginiz sozlesmeyi satir satir okuyun, belki vazgecersiniz hesap acmaktan..
Printable View
gecntr, burda polemige girmiyoruz zaten. kolay gelsin.. umarim bisekilde bankada hesap actirabilirsiniz.. ha aklima gelmisken imzalayacaginiz sozlesmeyi satir satir okuyun, belki vazgecersiniz hesap acmaktan..
Hesap açarken o sözleşmeyi ne okuyanı duydum ne de okutanı gördüm.. Haydi beyfendi sırada birsürü müşteri var acele edin ! :)))
Önemli olan konuları çözüme kavuşturmak bu amaçla merak edilen konuları gündeme tasıyorum.Herkes okumuyor herkes bunu yapmıyor diye topluma uymak yerine kurallara uymamız gerekir.
Bence çök akıllıca bir düşünce. Üstüne tarih ve veriliş nedeninin yazılmasının bir problem yaratacağını düşünmüyorum...
Bankalar artık tabiri caizse işin suyunu çıkardılar şimdide hesap işletim ücreti adı altında para almaya başladılar bu hesap işletim ücreti yasalmı bilgisi olan varsa paylaşabilirmi