oto yıkamacı ne yaptı acaba ??
Printable View
oto yıkamacı ne yaptı acaba ??
Sonuna kadar katılıyorum. Kurum olayında o senetleri imzalayanlar sanırım (umarım) problem yaşamadı ama iş kökünden yanlış. Bu olay olduğunda ben de başka bir iş için o kuruma gitmiştim. Faturam hatalı hesaplanmıştı. İtiraz ettim, memurun dediği şu: "Evet, yanlışlıkla fazla hesaplamışız ama yapacak bir şey yok bunu ödemek zorundasınız"
Borç yapılandırma için gelen insanlardan boş senede imza atmasını isteyen memurun bana da yaklaşımı bu olmuştu.
İnsana mahsus olan düşünme yeteneğinden yoksun "şey" leri insanlara zarar verebilecek sandalyelerde oturtmamak gerek.
merhaba arkadaşlar 14.11.2017 tarihinde benim de başımdan bir olay geçti 0850 ile başlayan bir numara arayıp eski banka müşerilerine ait geçmiş dönem aidat ve kart ücretlerini yatırıcaklarını söylediler şuan da finans kullanıyorum bü yüzden de farklı bir bankadan işelm olucağından bana mesaj yoluyla gelen şifreyi paylaşmamı istediler ben sağlık çalışanıyım belirli bir saatten sonra beyin sulanıyo maalesef bende boş bulundum ve verdim şifreyi 8 bin tl civarında para çekilmiş ne yapabilirim savcılığa suç duyurusunda bulundum ama bir şey çıkıcağı kanaatinde değilim emsal bir dava varmı bir şekilde bankadan alabilir miyim sizce
- - - Updated - - -
merhaba arkadaşlar 14.11.2017 tarihinde benim de başımdan bir olay geçti 0850 ile başlayan bir numara arayıp eski banka müşerilerine ait geçmiş dönem aidat ve kart ücretlerini yatırıcaklarını söylediler şuan da finans kullanıyorum bü yüzden de farklı bir bankadan işelm olucağından bana mesaj yoluyla gelen şifreyi paylaşmamı istediler ben sağlık çalışanıyım belirli bir saatten sonra beyin sulanıyo maalesef bende boş bulundum ve verdim şifreyi 8 bin tl civarında para çekilmiş ne yapabilirim savcılığa suç duyurusunda bulundum ama bir şey çıkıcağı kanaatinde değilim emsal bir dava varmı bir şekilde bankadan alabilir miyim sizce:(
Bu şifrenin olduğu mesaj duruyor mu? Mesajı (özel bilgileri xxxx şeklinde geçerek) buraya tam olarak yazar mısınız?