Cevap: Babanın Velayeti Alması
Biz er-kek lerin anlamadığı siyah veya beyazın arasında onlarca renk tonunun olduğu..yani adalet maalesef haklı olanın yanında yer almıyor..siz istediğiniz kadar haklı olduğunuzu söyleyin haklılığınızı ortaya koyamadıktan sonra...burada yapılması gereken akıllı davranmak karşı tarafın yapacağı/yaptığı her bir yalan/çelişkili unsuru beyanınızda BOLD yaparak mahkemeye beyan etmek..onun şahitleri şu veya bu olabilir başka kimse olamaz yaklaşımı doğru değil...olaylarla ilgisiz öyle şahitler çıkartılabilir ki şaşmamak elde olmaz...celseden 1 gün önce kaleme gidip şahitlerin kim olduğunu tespit edin..bu isimleri aldıktan sonra bu tanıklara neler söyleteceklerini tahmin etmeye çalışın..ve celse esnasında bu tanıklara sizin beyanlarınız yönünde cevap vermelerini sağlayacak kısa ve net soruları yargıca sordurun ve cevapların mahkeme tutanağına geçmesini sağlayın..karşı tarafın kalemde arkadaşının olmasının çok bir önemi yok..eğer kesin süre verilmedi ise kendi tanıklarınızı ve karşı tarafın tanıkları hakkında beyanlarınızı (çelişkileri,yalan tanıklığı vs beyan edin ve beyanınızda mahkemeden bu tanıklara ait yalan tanıklıktan 5271 Sayılı TCK 272/2 mahkeme içi ikrardan suç duyurusunda bulunmasını talep edin) celseden 1 gün önce verin..özetle daha önce söylemeye çalıştığım üzere kaybetmek kaçınılmaz ama zararı minimuma indirmeye çalışmak en doğrusu..bu da ancak akıllı hareket etmekle söz konusu olabilir.Maalesef çocuk için söylenebilecek çok fazla bir şey yok..olağanüstü durumlar olmadığı müddetçe ülkemizde çocuklar anne de kalmaktadır..bu da baba ya karşı intikamın çocuk üzerinden alınmasıdır..maalesef burada babasına düşman yetiştirilen çocuğun psikolojisi mi! ne önemi varki! yeterki kadın maddi manevi hırsını alsın! dolayısı ile çocuğa yardım etmek için önce psikolojik olarak sizin ayakta duruyor olmanız lazım.
Cevap: Babanın Velayeti Alması
Sayın damn;
Soyledıklerınızı ozellıle not alıyorum mutlaka avukatıma bunları hatırlatıp gerekenler yapmasını isticem.Maalesef bende bılıyorum elım kolum bağlı.Evladım için ben her anlamda sağlıklı ve ayakta durmak zorunda olduğumu birkere daha hatırlattınız sağolun.Ama zaman hızla geçiyor bu çocuk büyüyüpte bizlerden hesap sorduğunda eğri ile doğruyu çok net görecek.Benim enbüyük tesellim de bu zaten.İlginiz ve samimiyetiniz için çok teşekkür ederim.Saygılar.