Cevap: İş görememezlik RAPORUNUN KABUL EDİLMEMESİ
Beklediğim başıma geldi.2 gün önce Mağaza müdürü odasına çağırdı.Benimle çalışmak istemediğini ve bittiğini söyledi anlaşamadık.Bana zorla istifamı yazmamı istedi ve imzalamamı söledi.Bende burada 2 yıllık emeğim olduğunu söyledim.Hakkımı verin madem yasa çerçevesinde dedim.Bana istifayı imzalamam için baskı uyguladı rencide edicide konuştu ve tehdit etti.Tehdidi ise şuydu: Ben bir şekilde seni kovacağım ve sana kesinliklede tazminat ödemeyeceğim.Bunu kafana sok.Sen bunu imzalasanda imzalamasanda ha şimdi ha 14 gün sonra ben bir şekilde sana tutanak yedirteceğim.Ve tazminatsız ayrılmanı sağlayacağım dedi.İşe gelişte 1 dakika geç kalırsan , bir dakika molanı fazla kullanırsan, bir müşteri senden şikayetçi olursa vs.. tarzında beni tehdit etti.Ortada bir art niyet var ve isterlerse bunu bir şekilde yapabilirler diye düşünüyorum.Bir kişi bulurlar müşteri diye bana yollarlar ve benimle uğraşmasını sağlayıp hata yapmamı sağlamak gibi.Üstüme oynayacaklarını ve tazminat alamadan beni kovamaya çalışacaklarını bariz belirttiler.Şimdi ben ne yapacağım?