ses kayıdı var elımde kendı ıtırafı telefonda olan mesajları sılmıs ama ses kaydı var
Printable View
ses kayıdı var elımde kendı ıtırafı telefonda olan mesajları sılmıs ama ses kaydı var
Eşinizin mesajları silmesi, bu mesajların atıldığı tarih ve saatlerin kaydını silmez. GSM firmasında bu kayıtlar mevcuttur. Sık sık mesajlaşması, telefonla görüşmesi zaten bir ilişki olduğunun ispatıdır.
Bu kaydı çok iyi saklayın. Başka kayıtta yapın isterseniz. Bu kaydı aileniz haricinde kimseye de dinletmeyin.
Davanızı avukat ile yürütmenizi kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle boşanma davalarına yoğunlukla bakan bir avukat araştırın. Çevrenizden araştırabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden tanıdık avukatı olanlar vardır.
Çok geçmiş olsun. Hiç kolay değil insanın aldatıldığını öğrenmesi. Aslında sorun aldatılmak değilde, sevilmediğinizi, boşu boşuna bir evlilik yaptığınızı hatta kendinizi değersiz hissetmeniz.
Ama şunu asla aklınızdan çıkartmayın. Dünyadaki tek kadın eşiniz değil. Sizi sevecek, sizin de seveceğiniz, güvenebileceğiniz birini muhakkak bulursunuz. Böylesi bir durum yaşayan biri olan sizin kesinlikle aileniz ve çevreniz tarafından sarıp sarmalanmanız gerekmekte. Desteğe kesinlikle ihtiyacınız var psikolojik olarak. Bunu kabullenemiyorsunuz haliyle. Tekrar ediyorum dünyanın sonu değil.
Bir laf vardır sizde bilirsiniz. Her şerde bir hayır vardır diye. Belki şer olarak düşündüğünüz bu olay, ileride sizin harika bir kadınla tanışmanıza vesile olacak, ve siz geriye dönüp baktığınızda o zamanlarda kendinizi gereksiz yere nasıl yıprattığınızı, üzdüğünüzü düşüneceksiniz. Önemli olan hangi açıdan yaşama baktığınız. Bu hayatta mutlu olmak için yaşayın. Ve mutluluğu bulacağınıza inanın.
İsterseniz bir psikolog ile bu dönemde görüşebilirsiniz. Ya da iyi bir dost en iyi psikologdan iyidir.
tekrardan tesekkurler ılgınıze
evet zor bır surecteyım farkındayım ve asıl zorluklar bundan sonra baslıycak kucuk bır kızım ve ben ....
sebebını bılmıyorum belkı hala sok ta olabılırım ama kendımı çok çok kotu hıssetmıyorum aslında hıssetmem gerekır su pozısyonda ama yok
ama suna kesınlıkle ınanıyorum ne olursa olsun hıssedıyorsunuz
yakıstramasanızda ortada hıssettıgınıze daır hıc bır sey olmasada hıssedıyorsunuz ..
ve bu olay tamamen tesadufe dayalı ortaya cıkan bır olay
rabbıme sukurler olsun bana gosterdı
emegınıze cok tesekkur ederım
Rica ederim. Kızınız ve kendiniz için her zaman güçlü olmaya çalışın. Örnek bir baba olmak çok önemlidir. Ayrıca şu konuya da dikkatinizi çekmek istiyorum. Boşandıktan sonra sakın kızınızın annesi ile görüşmesine engel olmayın. Kızınızın anneyi de babayı da görmeye hakkı var. Bunu hiç aklınızdan çıkartmayın. Kızınızın psikolojisi bozuk olursa, okul hayatında da başarısızlıklar, aksamalar yaşayabilir. Onun okul hayatını da düşünerek lütfen bu konuya dikkat edin.
Vaktiniz oldukça forumu geriye doğru muhakkak okuyun. İlginizi çekecek çok forum sorusu göreceksiniz. Hatta okudukça kendi sorununuzdan daha büyük kimler neler yaşamış göreceksiniz. Hatta sizin durumunuzdan daha vahim durumlar yaşayanlar maalesef ki var. Mutsuz03 üyemiz mesela. Foruma soru sorduğu günden beri okunma rekoru kırıyor. Ve maalesef çok zor bir süreçten geçti ve geçiyor. Vakit bulunca okumanızı tavsiye ederim. Daha bu üyemizin boşanma süreci sonuçlanmadı. Hatta 1 yıldan beri daha yeni başladı desek daha doğru olur.
https://www.hukuki.net/showthread.php...light=mutsuz03
tekrardan selamlar
normal mahkeme yanı cekısmelı mahkeme yoluna gıdıyorum anlasmalı bosanmayı kabul etmedı ve ustune evdekı bılgısayarımıda almıs ve mutfaktakı tum her seyı
bılgısayarımı ıstedıgımde maddı olarak sıkıstıgımız bır donemde faturalar ıcın sattıgımız cocugun bılezıgı vardı ona saymamı soyledı ve vermıyorum dedı
savcılıga esımden sıkayetcı oldugumu ve mesajlastıgı numara ıle kendı numara sı arasındakı msaj kayıtlarını ıstedıgımı belırten dılekcemı verdım
bu durumda kızımı alabılırmıyım yanı aldatıldıgım resmı olarak ortaya cıkarsa bende ıtıraf ettıgı ses kaydıda var ama mesajları sılmıs operatorden ısteddım
su an ıcın tek derdım kızım 3 yasında krese gıdıyordu sımdı annesınde kalıyor
kızımı alabılırmıyım
tesekkurler
Hani eşiniz anlaşmalı boşanmaya yanaşmıştı?
Ben size en başta demedim mi? Eşiniz herşeyi inkar eder, üstüne de bir sürü iftira atar diye. Çok iyimsersiniz çooooook. Bu iyimserliğinizden dolayı hiç önlem alayım dememişsiniz.
Savcılığa eşinizin başkaları ile mesajlaştığı ile ilgili şikayet dilekçesi vermekte ne oluyor ya? Kim size böyle yapın dedi?
savcılıga vermeyı ben kendım yaptım ses kayıdı var ıtırafı var
kendımce onlemımı almaya calıstım ne yapabılırım baska aklıma gelen elımden gelen bu bıldıgım bu sadece
Avukat tutun. Siz yanlış yapıyorsunuz çünkü.
ne gıbı yanlıs bılgılendırırsenız sevınırım anlamadım ıstersenız ozelden yazın
avukatım var o ılgılenıyor
tesekkurler