Cevap: Atmadığım bir mail yüzünden dava açılmış
Ya ben cidden anlamıyorum! Polis aradı bugün geçen sene alınan annemin ifadesi gene istenmiş savcılık tarafından! Yarın gidebileceğimi söyledim tamam dedi polis. Hatta polis bile bu iş nereye varacak bilmiyorum dedi!! Alınan ifade neden 2. kez istenir? Bir de ilk gittiğimde içerikte hakaret değil, tarafıma atılan onca mail içindeki bu maili atan şahsın herhangi bir örgütle ilişkisi bulunup bulunmadığının araştırılması.. gibi bir cümle okudu polis sanki! Ne örgütü kardeşim! Noluyoruz yaa! Deliricem sinirden artık yeter!!!
Son soruma yanıt gelmemiş ama 2 sorumu birleştireyim; bugün gittim ifadeye polis attığımı iddia ettikleri maili okudu! Tamamen eminim ki ben böyle bir mail yollamadım! Bir de mailde geçen bir cümle var ki beni bir korku sardı resmen! Sıkıyorsa bu sözleri tayyibe ve fetullaha yaz diye bir cümle geçmiş. Başbakana hakaret sayılır mı bu? Ve artık sürekli çağırıla çağırıla ben korkmaya başladım acaba tutuklama ister mi savcı dava açılmadan! Hani mesela polis yarın kapıma gelip tutuklusunuz der mi? Düşündükçe delirecek gibi oluyorum.. Nerden geldi bu başıma diye isyan ediyorum! 2-3 ay sonra nişanlanacağım kendime bir yol çizmişken bir hayat kuracakken hapis mi yatacağım ben :(
Hala cevap yok.. Lütfen rica ediyorum 1 aydır korku içindeyim, lütfen anlayan biri ilk baştan beri okusun ve cevaplasın lütfen... Hapse girme korkusu beni deli etmek üzere... Mail attığım iddia edilen kişiye facebooktan ulaştım yazdım ben mail atmadım diye durumu açıkladım ama aldırmadı bile!!!!!!!:k
Anlayan biri yardımcı olsun nolur :(
Sayın kardeşim.. Asılmadıktan sonra korkacak bir şey yok. Bu ülkede sucsuz insanlar hatırı sayılır sürelerde hapishane damlarında çürüdü. Sende paşalar gibi yatar çıkarsın. İçini ferah tut ve gelecekteki hayatında yapmamış olsan bile siyasi küfür hakaret olan ortamlardan uzak dur..
Güvendiğiniz bir avukat bulun vekaletinizi verin ve adaletin paslı kılıcına boynunuzu eğin.
Alıntı:
haylahop rumuzlu üyeden alıntı
Sayın kardeşim.. Asılmadıktan sonra korkacak bir şey yok. Bu ülkede sucsuz insanlar hatırı sayılır sürelerde hapishane damlarında çürüdü. Sende paşalar gibi yatar çıkarsın. İçini ferah tut ve gelecekteki hayatında yapmamış olsan bile siyasi küfür hakaret olan ortamlardan uzak dur..
Güvendiğiniz bir avukat bulun vekaletinizi verin ve adaletin paslı kılıcına boynunuzu eğin.
Nasıl yaa? Ne demek yatarsın... Ben 28 yaşında bir bayanım, nişanlanmak üzereyim annemle yaşıyorum ve üstelik annem kalp hastası! Ben hapse giridğim an annem abartmıyorum; ÖLÜR! Nasıl yatar çıkarım? Hayatım her yöneden mahvolucak bide nişanlımdan olucam, ben çok zor günler geçirdim ve bu günlerin üstüne hapse girersem zaten yapacağım şey belli! Orda kendimi gerçekten öldürücem! Atmadığım bir mail yüzünden ben bu haksızlığa uğramayı kabullenemem! Ve eğer ceza alıp kendimi öldürdüğümde Allaha yemin ederim ki benim ahım benim lanetim o gazeteci bozuntusunun, bu davayı inatla sürdürüp beni mahkum ettirmeye çalışan savcının ve hapse girmeme tüm sebep olanların üzerinde olsun!!!!! Allah çoook büyük!!
- - - Updated - - -
Birde bugün bana birkaç mail geldi bu şahıs benim gibi yüzlerce kişiden davacı olmuş! Üstelik mail adreslerimizi kendi blog sitesinden yayınlamış. Bu suç değilmidir? Mailde bizde karşı dava açalım birleşelim gibi şeyler yazıyordu.. Kendilerine cevap yazdım ancak çok güvenemedim, o kişinin bir oyunu olabilir diye, çünkü kaç gündür kendisine facebooktan derdimi anlatmaya çalışıyorum ama tınan yok!!! Acaba karşı dava açsam bende ne olur??
Alıntı:
Sezener rumuzlu üyeden alıntı
Nasıl yaa? Ne demek yatarsın... Ben 28 yaşında bir bayanım, nişanlanmak üzereyim annemle yaşıyorum ve üstelik annem kalp hastası! Ben hapse giridğim an annem abartmıyorum; ÖLÜR! Nasıl yatar çıkarım? Hayatım her yöneden mahvolucak bide nişanlımdan olucam, ben çok zor günler geçirdim ve bu günlerin üstüne hapse girersem zaten yapacağım şey belli! Orda kendimi gerçekten öldürücem! Atmadığım bir mail yüzünden ben bu haksızlığa uğramayı kabullenemem! Ve eğer ceza alıp kendimi öldürdüğümde Allaha yemin ederim ki benim ahım benim lanetim o gazeteci bozuntusunun, bu davayı inatla sürdürüp beni mahkum ettirmeye çalışan savcının ve hapse girmeme tüm sebep olanların üzerinde olsun!!!!! Allah çoook büyük!!
- - - Updated - - -
Birde bugün bana birkaç mail geldi bu şahıs benim gibi yüzlerce kişiden davacı olmuş! Üstelik mail adreslerimizi kendi blog sitesinden yayınlamış. Bu suç değilmidir? Mailde bizde karşı dava açalım birleşelim gibi şeyler yazıyordu.. Kendilerine cevap yazdım ancak çok güvenemedim, o kişinin bir oyunu olabilir diye, çünkü kaç gündür kendisine facebooktan derdimi anlatmaya çalışıyorum ama tınan yok!!! Acaba karşı dava açsam bende ne olur??
Size esenlikler diliyorum.
Şimdi benim anlamadığım olay şu.. Dava benim adıma mı açılacak annemin mi? İnternet aboneliği annemin adına.. Yoksa ikimiz adına mı?? Bilen biri yazsın lütfen ya! Haftalardır yırtınıyorum rahatlatıcı bir cevap alamıyorum!!!!!!!
Çok rica etsem(!) anlayan biri şu konuya adam gibi cevap verebilir mi??? Baştan aşağı okuyup! Aylardır yırtındık kimse aldırmıyor nedir bu yaa!! Burda kafayı yiyen benim! 3 hafta sonra nişanım var ve nolcağım belli değil!! Bari şunun cevabını alsam, dava anneme mi bana mı açılıcak yoksa ikimize de mi???? !!!!!!
Ya neden 2011den beri adeta yalvarmama rağmen 1 kişi bile cevap vermiyor?? Ben burda korku içindeyim 1 hafta önce nişanlandım hayatımın en güzel günlerini işlemediğim bir suç yüzünden korku içinde geçiriyorum!
Hakkımda dava açılmış yalnız hem selçuk başsavcılığında 8 kasımda bir duruşma varmış, hemde bana gelen celp te 11 şubatta kadıköy yazıyor! Yani bu dava neden 2 yerde görülüyor ben onu çözemedim birde tutuklama falan çıkar mı çok korkuyorum.. Lütfen artık biri yardımcı olsa???
size başıma aynı olay geldiğinden dolayı yardımcı olmak isterim. dosyanın iki ayrı yerde görülme sebebi eğer ikametinizi selçuk C.Başsavcılığı olarak ele alırsak dava açılış yeri istanbuldur yani şikayet eden istanbuldan dilekçeyi verdiği için dava talimatlı olarak ifadenizin alınması için Selçuk'a gönderilmiştir. ayrıca tutuklama olacağını sanmam çünkü 2 yıla kadar yargılamalı bir suç olduğu için tutuklama kararı yeni yargı paketini ,ncelmeişseniz öyle artık kolay kolay verilemiyor.