Cevap: Darp edilip ağır yaralandım
Alıntı:
meraklıüye rumuzlu üyeden alıntı
Hukukta bu nasıl tesbit ediliyor?
Öldürmeye teşebbüs suçu için, sanıkların kişiyi öldürmeye çalışıp kendi ellerinde olmayan şartlar yüzünden öldürememesi desek yanlış olmaz. Ama bu mevzu bir cümlede özetlenecek bir mevzu değil. Halen ağır ceza mahkemeleri bile bu konuda zaman zaman hataya düşüyorlar.
Alıntı:
gezgingören rumuzlu üyeden alıntı
Kaç yıl hapis ile yargılanırlar acaba? Onlar üç kişiler, biri beni kafamdan tutuyor, ötekiler kafamın belirli bir bölgesine topa vururmuş gibi abanarak sırayla tekmeler atıyor. Kamera kayıtlarında hepsi var. Ayrıca bunlar anatomi bilen insanlar. Yüzümün şekli bozulsun diye tek bir noktaya özellikle vurdular. Bozuldu yani yüzümün şekli.
Size geçmiş olsun. Hapiste kesin yatarlar, bu konuda sıkıntı yok. Ama ne kadar olur bilemem, çünkü bunun için bir çok değişken var, hepsinin toplamı sonucunda ortaya bir şey çıkar.
Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için. Artık davalar falan uğraşacağız. Umarım 1-2 duruşmada biter, süründürmezler. Daha tazminat davası açacağım. Çünkü bu gençyaşta yüzümün şekli bozuldu, şişlikler inmedi daha.
Sizlere son bir soru sorsam, tedirgin oldum da. Bu ceza davası en az olarak ne kadar zaman sürer? Kamera kayıtları olduğundan mantıken hemen biter diye düşünüyorum.
Alıntı:
gezgingören rumuzlu üyeden alıntı
Sizlere son bir soru sorsam, tedirgin oldum da. Bu ceza davası en az olarak ne kadar zaman sürer? Kamera kayıtları olduğundan mantıken hemen biter diye düşünüyorum.
o önemli değil, er yada geç siz hakkınızı alacaksınız, onlar da muhtemelen tutukludur zaten. Merak etmeyin bir şey olmaz.
Bana yapılan ağır darp olayı sonunda; yakınlarımın (anne ve babamın) iş kaybı yüzlerce kişiyi ilgilendirmiştir. Bakımım ve hastanede bulunmam sebebi ile işlerini bırakmak zorunda kalmışlardır. Bana saldıran ( isimlerini dahi bilmediğim ) kişilerin bir anlık öfkeleri topluma pahalıya mal olmuştur. Bunların dışında hastanede doktorların ve sağlık personelinin zamanı,hastanenin kaynakları saldırgan kişilerin ego tatmini yüzünden boşuna kullanılmıştır.Devletin polisi ve adli mercileri meşgul edilmiştir. Toparlamam gerekirse bu olaydan maddi manevi birçok kişi etkilenmiştir.Toplumsal düzen ve adaletin sağlanması için karar verecek olanlar bu durumları gözetiyorlarmı? Olumsuz etkilenen sadece ben değilim, yüzlerce kişi.. İlginiz için şimdiden teşekkürler.