-
Merhaba Tayfun Bey,
Avukat fiyatlarından avukat olduğunuz için haberiniz vardır sanırım . Ben sadece yardımsever hukukçulara danışmak için burada soru soruyorum Kendi avukatım yeterli bilgi sahibi olsaydı zaten bu sitede olmazdım. Bu sitede yardımsever hukukçu arkadaşlar sonsuz teşekkür ediyorum. Ama burası hukuk sitesi bir çok öğrenci pratik yapıyor. Açtığım forumlarda 250 350 kişi okunmuş gözüküyor. Gerçi cevap veren 2-3 kişi. Sizden ricam yardımdan uzak boş cevap vermektense yazı yazmamanız daha iyi olacak.
Saygılarımla.
-
Sayın Dolphin 45, Öncelikle saygılı ifadelerinizi korumanızı rica ediyorum. Sayın Meslektaşlarımın ifade etmeye çalıştığı üzere, size sorununuzla ilgili en sağlıklı bilgiyi verebilecek olan kişi, dosyanızı ve davanızın seyrini bilen avukatınızdır. Ancak avukatınızın ihmal-hatasının bulunduğu inancını taşıyorsanız her zaman için azletme hakkınız da bulunmaktadır. Ve bunlar da boş laflar değil, bilakis gerçekçi ve saygılı ifadelerdir.
Sorunuzun yanıtına gelince, davanızın, takip edilmemesi nedeni ile işlemden kaldırılması halinde, harç ödemeksizin, son celseden itibaren 3 ay içerisinde davanızı yenileyebilirsiniz. Bunu sadece "işlemden kaldırılan dosyamın yenilenmesini talep ederim" şeklindeki bir dilekçe ile yapabilirsiniz.