Teşekkür ederim mernis adresi ne demek acaba
Printable View
Teşekkür ederim mernis adresi ne demek acaba
Nüfus kaydına kayıtlı adresi demek.
Nasıl dava açmam lazım , biraz bilgi verebilir misiniz ?
- - - Updated - - -
Yanıtlar mısınız acaba ?
Bankadaki paralar üzerinde iştirak halinde hak sahibisiniz paylı mülkiyete çevrilmesi isteniyordur belki bu durumda sulh hukuk mahkemesinde dava açmak gerek bankaya durumu anlatıp kardeşinize ulaşamama durumunda ne yapmanız gerektiğini sorup emin olun boşa da dava açmış olmayın.
Banka ile görüştüm , mirasçı olduğu için belgeleri isteniyor , ikameti de bizim üstümüze gözüküyor T.C Nosu elimdeki vukuatlı nüfus kayıt örneğinde var , dava açarsam çocuk bulunur mu yoksa nüfustan sildirme gibi bir durum mu olur ?
Nüfustan sildirme olmaz dediğim gibi veraset ilamı çıkardıysanız onun da payı yazar zaten.
Peki dava açarsam , bankadan geri alacağımız paradaki payımı verirler mi yoksa mirasçıların hepsi olmak zorunda mı ?
Kardeşinizi bulup onuda haberdar edin. Başka bir ailenin yanında olabilir ama o hala sizin kardeşiniz. Kardeşinizi evlatlık verildiğini ve kime verildiğini mutlaka bir tanıdık yada yakınınız biliyordur.
Sordum soruşturdum kimse bilmiyor ne yapacagımı sasırdım , nasıl bulurum bilmiyorum bir yardım etseniz bilgi verseniz biraz.
Bankayla görüşün kardeşimiz kayıp veraset ilamına uygun şekilde hissenize düşeni hesaplarınıza yatırsın aksi halde dava açmak gerekir.