-
mrb süren boşanma davamda eşime tedbir nafakası verilmişti davayı açtığı tarihten yani ocak ayından mart ayında olan duruşmadanafakaya bağlandı 3 aylık toplam 1200 nafkaa vermiştim fakat 2 aydırda maddi yönden çok sıkışığım geçen ayı vermedim daha bu ayın nafakası gelmeden eşim icraya vermiş.ve eşim mart ayında kararlaştırlıan ayda çalışmaya başlamış ve mahde söylemedi avukatı yalan söylemiş oldu yani nafaka davasını açtıktan sonra toplu verdiğim nafakada çalışmış gözüküyor sigortasında 900 ytlmaaş aldığı gözüküyor nafakanın kaldırılması için dilekçe verdim eşim çalıştığı için kendisine verdiğim nafaka kalkarmı beni icraya vermesi boşanma davamı benim açımdan olumsuz etkilermi ayrıca boşanma davalarında 2 tarafın tanığı bittiğinde hakim boşanmayla ilgili karar veriyormu yoksa tanık bittiği halde mah sürüyormu yardımcı olursanız sevinirim ve şimdiden verceğiniz cevap için teşekkür ederim
-
merhabalar ben ornegin 20.6.06 tarihinde esimle birlikte anlasmali birsekilde bosanma davasi icin mahkemeye gitsem nekadar surede davamizla ilgili gun alabiliriz? mahkemeye dilekcemizi verdikten kac gun sonra davamiz gerceklesir? bunu cok acil ogrenmek istiyorum.
-
Sayın ozletin, davanız için verilecek duruşma günü mahkemenin iş yoğunluğuna göre değişir, sorunuzun net bir yanıtı bulunmamaktadır.
-
Sayın oğlak, üyeliğiniz askıya alınmıştır.