Cevap: Major depressyon + psikoz
Major depresif+ psikoz teşhisi
Arkadaslar kardeşime 3.4 yıl evvel major depresyon+psikoz teşhisi konuldu çook ağır depresyon ilaçları kullanıyor ve hayattan koptu sayılır ilaçlar sürekli uyutuyor kardeşim 20 yasında sormak istediğim şu her doktora gittimizde ilaca devam durmak yok deniyor hatta en az 3 yıl daha kullanacak diyorlar ama kaç psikiyatıra nörolojiye gittiysek hiç tahlil vs.istenmeden gözle muayene ve soru testleri ile teşhis konuldu.seroguel200 efexor150 venegis75 beloc50 tarzı ilaçlar kullanıyor bu major depresif hastalığının derecesini varlığını yokluğunu arttiğını azaldığını ortaya koyan bir tahlil veya labaratuar tetkiki falan yokmu seratonin tahlili diye bir sey duymustum bu nedir aceba bilgilendirebilecek arkadaslar lütfen paylasın selamlar
ARKADASLAR BU KONUDA BİR YARDIM LÜTFEN....... SERATONİN SEVİYESİ YÜKSEK OLUNCA MAJOR DEPRESYON YOK ANLAMINAMI GELİYOR VEYA MAJOR DEPRESYON TEŞHİSİNDE SERATONİN(mutluluk hormonu) azlığı veya çokluğunun etkisi yokmu
LÜTFENNN YARDIMMMM
Alıntı:
alpaslan68 rumuzlu üyeden alıntı
ARKADASLAR BU KONUDA BİR YARDIM LÜTFEN....... SERATONİN SEVİYESİ YÜKSEK OLUNCA MAJOR DEPRESYON YOK ANLAMINAMI GELİYOR VEYA MAJOR DEPRESYON TEŞHİSİNDE SERATONİN(mutluluk hormonu) azlığı veya çokluğunun etkisi yokmu
LÜTFENNN YARDIMMMM
Forumlar karıştı galiba:) Burası hukuk forumu vatandaş
Alıntı:
optimizeric rumuzlu üyeden alıntı
Forumlar karıştı galiba:) Burası hukuk forumu vatandaş
optimizeric kardeşim yazdıklarını okuyunca adminsin zannettim kardeşim burada hiç bir forum karışmaz ayrıca ben 4 yıldır üyeyim önceki şifremi unuttum bu hesabım yeni sayılır sen gibi 20 günlük değilim sadece laf olsun ileti olsun die lütfen yazma sen rahat ol burada değerli adminlerimiz var ve forumların denetlemesini yaparlar vatandaşşşş :(