Zannedersem bu yazdıklarınız "Bilimsel ve hukuksal yol gösterme" oluyor.
Printable View
Kimsenin avukatlığını yaparak avukat üyelerin yada üye olmayan avukatların yetkisini gaspetmeyiniz üstad,ben üyeyi savunuyormuyum siz neden savunuyorsunuz işvereni :?
Raporu ben düzenlemeyecek olduğumdan,hukuk'unda somut deliller ile işlediğini düşünürsek söylediklerimden ötesi beni bağlamıyor.Her ne kadar bağladığını düşünsenizde :!
Halbuki güncel kavramları ve hukuki terimleri ve işleyişi bilseniz en azından bu soruyu sormazdınız,MOBBİNG ne cinsel taciz nede küfür etmenin olmadığı bir uygulama ve bu konuda açılıp işverene karşı kazanılan dava sayısı bir hayli çok :!
Mobbing yapmıştır işveren işçininde psikolojisi bozulmuştur.Bu hem sağlığını bozar hemde kötü davranışı açıklar.İşte bu kadar basit açıklaması :!
Diğer konuda da nasıl açıklama yapacağımı ben düşünürüm,gerekli açıklamayı gerektiği şekilde gerekli yerlere yaparım.Ama o yer burası değil :!
Arkadaşım işverenin sana karşı sorumlulukları olduğu gibi seninde işverene karşı sorumlulukların var.İstifa dilekçeni vermeli,işverenin talebi de olursa ihbar süresince beklemelisin aksi durumda sen tazminat ödemek zorunda kalırsın.
Sayın üyelerimiz;
Üye olurken sitemizin açıklamalarında da yazıldığı üzere, sorduğunuz sorulara da verilen cevaplarada özen göstermeniz icap etmektedir. Hukukçu veya sitemiz yöneticilerinden olmayan üyelerin cevaplarına itibar etmeyiniz. Kaldı ki cevap veren üyelerimiz hukukçu dahi olsa görüşleri ve cevapları kendisini bağlamaktadır.
Sitemiz de sitemiz üyeleri de hukuka aykırılığın, sahtekarlığın, suç işlemenin yolunu göstermez. Sitemiz ve üyeleri yalancılığı övmez. övenlere de itibar etmez.
İş yasası işverenin feshi halinde veya işçinin haklı feshi halinde kıdem tazminatına hak kazandıran halleri saymıştır. Bunların arasında tek başına istifa sayılmamıştır.
İşçinin haklı nedenle fesih halleri arasında soruyu soran üyemizin belirtmiş olduğu nedenler yer almamaktadır.
Soruyu soran üyeye yasal olarak hak etmediği bir parayı elde etmesi için gerçek olmayan durumları varmış gibi göstermeyi salık vermenin soruyu soran üyeye yardım etmek değil Ahlaksızlığa teşvik etmek olarak yorumlanacaktır.
Trafik bilirkişi olarak kendini tanıtan üyemiz; sizi alenen uyarıyorum. forum kurallarını yeniden okumanızı tavsiye ediyorum. bu ve buna benzer desteksiz atma, hukuka aykırı davranışları teşvik ve özendirme gibi yazılarınıza devam ederseniz üyelikten çıkarılma ile sonuçlanan bir dizi yaptırıma maruz kalabilirsiniz.
Saygılarımla