Cevap: Dolandırıcılık şikayetini geri çekme ve mahkumiyet
Ben, dolandırıcılık suçu şikayete bağlıdır filan demedim. Soru sormadan önce yazılanları düzgün bir şekilde okuyun, sorunuzu daha sonra sorun. Madem ki cevapları okuyup değerlendirme zahmetine katlanmayacaksınız o zaman gereksiz ve anlamsız sorularla zamanınızı ve zamanımızı heder etmeyin.
Hakim Savci adi altinda insanlari dolandiran bir ceteye (cete oldugunu bilmiyordum) olarak bir kereligine mahsus kart ayarladim yani sebebiyet verdim. ama ne ben telefonla aradim ne de karttan para cektirirken ben yapmadim.sabikam sicilim tertemiz ceza alir miyim alsam ne olur yardimci olursaniz cok sevinirim.
merhaba iki gün önce erkek arkdşm üzerime kapıyı kilitleyip gitmiş bende ona ulaşamadım,telefonlarımı açmadı geceye kadar bekleyip çilingir çağırdım .çilingirle nerdeyse aynanda geldiler.çilingirle tartıştılar ve çilingir kaçıp gitti.sonrada beni tehtit etti bende korktum polis çağırıp şikayetçi oldum.ifademde erkek arkdşm tarafından kilitlendiğimi,çilingirle geçen olayı ve beni bıçakla tehtit ettiğini anlattım.şimdi şikayetimden vazgçmek istiyorum. erkek arkdşmın infaz ertelemesi mevcut . tamamen bu olaydan kurtulmamın yolu nedir gidip yanlış anlamışım korkup panikledim vs desem soruşturma aşamasında dosya düşer mi ve karakola gidip ek ifadeyle vazgeçebilir miyim lütfen yardım edin.
Veli kardeşim sana bu konuyla ilgili memurlar.netten özel mesaj attim. Kontrol etmen yeterli
ekrem bey sizden bır konu hakkında acıl bılgı ıstıyorum mumkunse.43 yasındayım.ben uzun yıllardır gemıler basmakınıst olarak calısıyorum.guncel maasım net 4500 usd.bundan yaklasık 1 yıl once uzun zamandır tanıdıgım ve sevdıgım bır kaptanın oglu gemı ıle ılgılı belge cıkarmak ıcın para karsılında yardım talebı verdı.bende tamam dedım ve benı uzun zamandır tanıyan bırkac arkadasıma daha kefıl oldum eger bu ıs olmazsa paranızı gerı ben verecegım dedım.ve bu arkadaslar paralarını bana verdıler bende karsı tarafa bır mıktarını banka havalesı ıle yaptım kalanıda elden verdım.fakat sonucta bu sahıs bızı dolandırdı ve ogrendıgım kadarıyla bırını daha dolandırıp hapıse gırmıs.ben dıger arkadaslara durumu anlattım ve param varken kendılerıne 6000 tl para yatırıp gerı kalanı en kısa zamanda verecegımı soyledım ama benım basımada olmadım ısler geldı ve kalan parayı odeyemedım fakat odeyecegımı soyledım.toplamda kalan para 20000 tl.ben bu parayı zaten 1.5 ayda kazanıyorum neden bu para ıcın dolandırıcı olayım.ben bu yasıma kadar alnımın akıyla geldım kımsenın kurus hakkını yemedım.bu arkadaslar sımdı bana dolandırıcılık davası acıyorlar.bu durumda ben ceza alırmıyım bu yastan sonra boyle rezıl bır suctan hapısemı gırecegım.lutfen benı acıl bılgılendırınız.saygılarımla cengız soylu lonely_mobidick@hotmail.com
ekrem bey sizden bır konu hakkında acıl bılgı ıstıyorum mumkunse.43 yasındayım.ben uzun yıllardır gemıler basmakınıst olarak calısıyorum.guncel maasım net 4500 usd.bundan yaklasık 1 yıl once uzun zamandır tanıdıgım ve sevdıgım bır kaptanın oglu gemı ıle ılgılı belge cıkarmak ıcın para karsılında yardım talebı verdı.bende tamam dedım ve benı uzun zamandır tanıyan bırkac arkadasıma daha kefıl oldum eger bu ıs olmazsa paranızı gerı ben verecegım dedım.ve bu arkadaslar paralarını bana verdıler bende karsı tarafa bır mıktarını banka havalesı ıle yaptım kalanıda elden verdım.fakat sonucta bu sahıs bızı dolandırdı ve ogrendıgım kadarıyla bırını daha dolandırıp hapıse gırmıs.ben dıger arkadaslara durumu anlattım ve param varken kendılerıne 6000 tl para yatırıp gerı kalanı en kısa zamanda verecegımı soyledım ama benım basımada olmadım ısler geldı ve kalan parayı odeyemedım fakat odeyecegımı soyledım.toplamda kalan para 20000 tl.ben bu parayı zaten 1.5 ayda kazanıyorum neden bu para ıcın dolandırıcı olayım.ben bu yasıma kadar alnımın akıyla geldım kımsenın kurus hakkını yemedım.bu arkadaslar sımdı bana dolandırıcılık davası acıyorlar.bu durumda ben ceza alırmıyım bu yastan sonra boyle rezıl bır suctan hapısemı gırecegım.lutfen benı acıl bılgılendırınız.saygılarımla cengız soylu lonely_mobidick@hotmail.com