savcı bir yakını hakkında soruşturma açmak istemezse veya olayı elinden geldiğince soruşturmayı nekadar geciktirme hakkı vardır
bir soruşturma kaç ayda sonuçlanmak zorundadır
Printable View
savcı bir yakını hakkında soruşturma açmak istemezse veya olayı elinden geldiğince soruşturmayı nekadar geciktirme hakkı vardır
bir soruşturma kaç ayda sonuçlanmak zorundadır
valla keyfi isterse sevdiği kişiyse şikayet eden birine yapılan gibi ifade bile almadan asılsız mesnetsiz deliller uydurup hemen 4 aya kalmadan kendini asliye cezada bulursun.biri şikayet ederse 15 ay 18 ay 12 ay dosyalar sürünür gider. hep takipsizlik verir. dava açmaz. ama yukarda dedi ya hamalın hakkı neyse hakimin savcınında o yani kimse kamu hukukunda üstün değil eskisi gibi değil hsyk değişti adalet bakanlığına değil artık hsyk ya şikayet yapılmakta.yani hatır gönül geçti diye düşünmek istemekteyim. aslında soruşturma 3.4 ayda biter...sonrası görevi kötüye kullanmaya girer şikayet hakkı doğar.
Allah yardımcın olsun arkadaşım. Burada herşeyi yazmak istemiyorum ama, aksini iddia edenlere de tüm evraklarımı okuturum. Savcı dediğin insanlar, neyi ve kimi savunuyor ki?
Ben trafik kazası nedeniyle ambulansla hastaneye kaldırıldım. İlgilenen olmadı. Boynumda iki tane kırıkla ölümden döndüm. Tam 2 yıl oldu ve hala hastanelerde uğraşıyorum. Doktorlardan şikayetçi oldum ama; ifadelerinde demişler ki, hasta bize küfür etti, tetkik istedi, polikliniğe gelmesi gerekiyordu, biz de ondan şikayetçiyiz.
Benim hakkımda dava açıldı ama doktorlar daha savcılıkta bile ifade vermediler.
Hastaneye, takla atan arabadan çıkarılıp götürüldüm. Tam iki senedir hala hastanelerde kontrollerim devam ediyor.
Neden bahsediyor Ekrem Sencer ve onun gibi üyelerimiz. ne adaletinden söz ediyorsunuz arkadaşlar, hangi hukuktan ve hangi devletten.
Olayla ilgili başka biri hakkında KYO verilmiş ve kararın sonuna da, ilgiliye tebliğ denilmiş. Kararın üstünden 7 ay geçtikten sonra savcıya dosyayı sormaya gittim, ben bilmem katibe sor dedi. Katibe gittim, dosya kapalı dedi. Bana tebliğ yapılmadı, nasıl kapanır dedim, savcıya sor dedi. Kimi kime şikayet edeyim.
Polis-savcı görüşme tutanakları var ya hani karakolda tutulan, polis savcıya bir sayfa yalan beyanda bulunmuş ve tarihlerle saatleri farklı yazmış. Savcıya da imzalatmış ertesi gün. Dilekçe yazdım ve savcıya gittim, ne yapıyım diyor savcı. Bu işi yapmayın da ne yaparsanız yapın dedim ben de. Belki hakkımda iddianame düzenler sayın savcım!..........