Eğer yedek subay adayı iseniz ve aldığınız istirahat raporu test ve mülâkat tarihinden sonra bitiyorsa, takip eden ilk yedek subay celbinde, yani Ağustos celbinde sevk edilirsiniz.
Printable View
Eğer yedek subay adayı iseniz ve aldığınız istirahat raporu test ve mülâkat tarihinden sonra bitiyorsa, takip eden ilk yedek subay celbinde, yani Ağustos celbinde sevk edilirsiniz.
askerlik durumu gbt de çıkıyo ama tam çıkmıyo...demek istediğim yoklama kaçağı yada bakaya olduğunda değil mahkeme kararıyla savcılık istemiyle aranman olduğunda gbt de çıkıyo...
bende ya yoklama kaçağı yada bakaya gibi bişeyim...istanbulda kum gibi polis olurdu bikez olsun durdurup gbt me bakmadılar...izmirde kampüste okuldan tecil kağıdı almak için işlem yapmaya gittim...öğrenci işleri öğlen mesaisine girince gideyim yemek yiyim falan dedim kampüste...gittim kuytu bi yerde oturup yerken iki sivil polis selamun aleyküm deyip bi gbt taraması yapcaz demesinler mi? kendi okulumun için de allahım başlarıma gelene bak...:) ya dedim memur bey ben yüksek yapcam ,belgelerim hatta yanımda ...bende askerlik yok onun için zaten burdayım ...belge alıp askerlik şubeme göndercem falan...bu arada kardeşim de sizin gibi polis memuru...illaki baktılar gbt me ....bakarken yemek önümde ben ecel terleri döküyom...:) aaa bi de baktım ki kimliğimi geri verdiler...dedim noldu şimdi? :)) e temizsin işte aranman yok...aranman olsa götürürdük zaten dediler...durumu kardeşime sordum...o da öyle dedi...googledan arama yapıp bilgi sahibi oldum...anlayacağın yoklama kaçağı yada bakaya durumunda gbt de sorun yok ama savcılık kararıyla aranman varsa işte ozaman çıkıyor gbt de...bişey daha dicem...kırsal kesimde özel otoda jandarma çevirdi bizi...onlarda kimliğimi bakıp sorguladılar...onlarda temiz deyip iyi yolculuklar dedi...
Arkadaşlar merhaba. Madde-1 e göre askerliği erteletmek için rapor aldığımız taktirde bakaya durumu olmuyor. Buna göre genelde ağustos ayı içinde yapılan yüksek lisans,formasyon gibi başvuruları rahatça yapabilecek miyiz?
Köşk, yargı hizmetlerini hızlandıran kanun tasarısını onayladı
13 Nisan 2011 20:03
http://www.memurlar.net/haber/193348/