rica ederim ne demek, cok sevindim.. ancak telefon acmayin, bence direk subeye gidin... haber verirseniz sevirim, merak ediyordum bende...
Printable View
rica ederim ne demek, cok sevindim.. ancak telefon acmayin, bence direk subeye gidin... haber verirseniz sevirim, merak ediyordum bende...
Bu arada mevcut faiz oranlarini tekrar bir arastirin.. cunku vardir onlarin bir seytanligi yine.. faiz oranlari dustuyse mesela 0.80-0.85 onlarda size 0.90la yapariz derler.. baska birine arattirin yada tanimayan biriyle siz konusun. baska bir bankada konut krediniz oldugunu denizbanka transfer edersem faiz orani ve masraflar ne olur diye sorun..
diger bir konuda sizin kredi faiz oraninizi gecmis aylardan gecerli yapsinlar talimati faxladiginiz gun itibariyle.. bu konulara dikkat edin
konuyu okuyunca içim burkuldu 1.14 e hapsolmuş biri olarak :(
Neden hapsoldunuz ki?
Muhsin bey, ben mesajlarınızı yeni gördüm,dün ulaşabildim yetkililere,daha yapmadıklarını söylediler ve yarın yapıp ararız dediler,tabiki aramadılar.Ben dediğimiz gibi şubeye gitsem iyi olacak.Şimdiye kadar hiç bir banka beni bukadar yormamisti,çok zor bir ülkede yasıyoruz, dürüst ve namuslu calışma kavramı çok gerilerde kalmış ..
Sayin eylulediz, subeye gitmeden bu tur isler olmaz. Bir bankaci olarak size siddetle subeye gitmenizi oneriyorum. Maalesef ulkemizde insanlar islerini duzgun yapmiyorlar. Genel olarak kimkime kazik atarsa seklinde donuyor isler. (kusura bakmayin biraz amiyane tabir oldu ancak isin gercegi bu). Bu nedenle cok dikkatli olmak gerek, hele ki bankacilik konusunda. Gecen bu sitede bir uye onermisti. Isterseniz birde sikayetimvar.com yetkililerine danisin, onlara mail atin. O zaman cok yakindan ilgilendiklerini duydum. bahsettigim konulari atlamayin, yoksa her gecen gun faiz odemeniz bakimindan sizin aleyhinize isliyor.
Ben bugün ulaştım yetkiliye,yapılandırmayı yapmışlar,0.80 faiz oranı ile,müdürlükten onayı bekliyorum(imza) dedi,bizim yarın hesaptan normalde taksitimiz düşüyor ,yarına yetişirse bu ayki taksiti düşmeyeceğiz , yapılandırma Mayıs 28 indeki taksitle başlayacak dedi. Bu kısmını anlamadım,bu aydan itibaren başlatmaya çalışıyor galiba ama olursa neden bu ayki taksiti düşmeyeceğiz dedi anlamadım .Yarın ararsa sorucam,faiz işliyor derken neyi kasdettiniz acaba?
simdi yazdiklarinizdan anladigimi ozetliyeyim.. ( bu arada anladigim kadariyla size yine kazik atmaya calisiyorlar)
1- yarina yetismezse yarinki taksidi almiycaz mayis 28'den itibaren taksitleriniz basliycak demek, sizin anapara uzerinden 1 ay daha fazla faiz odemeniz demek. Bunu sorun ve netlestirin eger oyleyse kabul etmeyin, siz zaten hesaba taksit tutarini yatirdiniz sanirim.
2- faiz indiriminin sizin faxi cektiginiz gun itibariyle baslamasi gerekir yada izleyen taskit doneminde. kac aydir bunlarla ugrasiyorsunuz birde ustune bir ay daha geciktirecekler.
3-en son karar size ait tabiki derseniz ki bunlarla ugrastigim yeter olsunda boyle olsun diyorsaniz, buda sizin kararinizdir, saygi duyarim ama bagdata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayin. zarar etmeyin yani, siz denizbank'tan zengin misiniz?
4-birde su detaylari yazarmisiniz? mevcutta ne kadar taksit oduyorsunuz, kac ay vadeli kredi? ve yeni yapilandirmayla ne kadar taksit ve tutar odeyeceksiniz. masraf ne kadar alacaklar. kar-zarar hesabi yapalim.
Ben 18 mart itibariyle yapmalarını istedim,parayı yatırmıştık tabiki,ilk görüştüğümde 149 bin tl borcumuz olduğunu söylediler ve 79-80 ay borcumuz kalmıştı ( mart ödenince galiba 79 ay kalacaktı), toplamda . Yenı yapılandırmada 60 ay vade ve yaklasık 3 bin tl ödeyeceğimizi söylemişlerdi, 500 tl masraf (120 AY VADE 2560 TL taksit ödüyorduk). Henüz aramadılar ,bu ay dan başlamayacak sanırım.Ben kabul etmeyeyimmi?
sayin eyluldeniz, mart18'de fax cektiyseniz normalde 28 marta yetistirmeleri gerekirdi. bu demek oluyorki, 28 mart ve 28 nisan taksitlerini fazla odemis oldunuz, yani kardan zarar ettiniz. ancak sineye cekilebilir. ancak bu islemin bu kadar uzamamasi lazimdi.. bence alternatif olmasi acisindan yakininizdaki garanti bankasi'ni arayin.. onlardan sadece yeni bir teklif isteyin.. denizbanktaki mevcut durumu ve verilen teklifi soyleyin..( detay anlatmayin fazla) onlardan bir teklif alip denizbankin gozunu korkutun.. garanti yada herhangi bir banka eminim onlardan daha iyi teklif verecektir. teklifi kabul etmiyeyim mi derken eger hemen guncelliyeceklerse tabiki kabul edin..