Cevap: Müstehcenlik Suçlaması
Benim ahlak anlayışıma göre bir kadının arkasında ailesi olursa ,iş imkanı verilirse vucudunu satarak para kazanma yoluna gitmez.Bunu istiyerek yapan kadınlar varsa orası ayrı konu ancak bazı kadınlara seçme hakkı verilmiyor.Sözde ona kol kanat germiş görünen kişiler kadınları bu yollara itiyor.Klavye başında ahkam kesmek kolay arkadaşlar.Bu işi yapanlar uzaydan gelmedi.En basiti suçlayıp işin içinden çıkmak.Herneyse herkesin görüşü elbette bir olmayacak ve forumun amacı bir yerde de bu farklı görüşleri yazmak.Ancak yorumlara saygılı olunması gerektiğini bir kez daha hatırlatma gereği duyuyorum.İyi forumlar hekese.
Alıntı:
Bill187 rumuzlu üyeden alıntı
Benim ahlak anlayışıma göre bir kadının arkasında ailesi olursa ,iş imkanı verilirse vucudunu satarak para kazanma yoluna gitmez.Bunu istiyerek yapan kadınlar varsa orası ayrı konu ancak bazı kadınlara seçme hakkı verilmiyor.Sözde ona kol kanat germiş görünen kişiler kadınları bu yollara itiyor.Klavye başında ahkam kesmek kolay arkadaşlar.Bu işi yapanlar uzaydan gelmedi.En basiti suçlayıp işin içinden çıkmak.Herneyse herkesin görüşü elbette bir olmayacak ve forumun amacı bir yerde de bu farklı görüşleri yazmak.Ancak yorumlara saygılı olunması gerektiğini bir kez daha hatırlatma gereği duyuyorum.İyi forumlar hekese.
Yorumlara saygı muhakkak... Birde jigolo luk hakkında yorum alsak,ihtiyaçtan jigololuk... Ters versiyon.
Konunun başında bir hanım eskortluk yaptığını söylemiş, ama konunun devamında sanki bu hanım -sözüm meclisten dışarı- fahişelik yapmış gibi yorumlarla devam edilmiş.
Benim bildiğim eskortluk, bir işadamının iş ortamlarına "sap gibi" gitmemek için, onun yanında bulunup eşi / sekreteri gibi davranan profesyoneldir. Cinsellikle ilgili bir yönünün olduğu konusunda hiç bir bilgim yok. Ama birçok insanımızın aklı olması gereken yerin bir metre kadar aşağısında olduğundan insanların eskortların ne iş yaptıkları hakkında yanlış bilgilenmesi de normal sanırım.
Tabii eskortluk kisvesi altında fahişelik yapan "profesyonel" lerin de bu yanlış anlaşılmada rolü yadsınamaz muhakkak.
Yoksa ben mi pek safım :)
Sizin dediğiniz o eskort başka Şenol Bey. Burdaki durumda cinsellik var.
Alıntı:
M. Murat UZUN rumuzlu üyeden alıntı
Sizin dediğiniz o eskort başka Şenol Bey. Burdaki durumda cinsellik var.
"Buradaki eskortluk" la fahişelik arasındaki farkı anlayamadım o zaman :(
Neyse, öğrenmem de şart değil zaten.