Neyse hakaret etmiyorum derken bile hakarette bulunma kabiliyetiniz olduğuna göre size birşeyler anlatmaya gerek yok. Diğer üyeler sizin fikirlerinize katılmasa bile siz siyaha beyaz derseniz beyaz olurmuş bunuda öğrendik sağolun.
Printable View
Neyse hakaret etmiyorum derken bile hakarette bulunma kabiliyetiniz olduğuna göre size birşeyler anlatmaya gerek yok. Diğer üyeler sizin fikirlerinize katılmasa bile siz siyaha beyaz derseniz beyaz olurmuş bunuda öğrendik sağolun.
cevaplarınız için çook teşekkür ediyorum
dilekçemde merkez atatürk ilköğretim oklunun boş olduğu halde açılmadığını bunun mağduriyetime sebep olduğunu belirttim.okulu açmalarını istedim tercih edebilmek için.ama açmadılar cevapda vermediler.merkezden hiç okul açmadıkları için hiçbir matematikçi tercih yapamadı.il dışından isteyenler il emrini işaretlerse ildeki boş okullara dağıtılıyorlar.gelende il dışından muhtemel tanıdıkları ve ona o okulu ayırdılar.yani bu haksız atama dilekçeden sonra oldu.
şimdi atamamı istemek için mi dilekçe yazmalıyım?
Sayın öğretmenim atama yapılması hususunda dilekçe yazmanız ve bu şekilde idari işlemi başlatmanız idari yoldan çözüm bulamaz iseniz durumu hukuki yoldan halletmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Sayın Çobanoğlu'nun tavsiyeleri yerinde ve olması gerektiği şekildedir kanısındayım.Fakat mücadelenize baştan başlamalısınız diye düşünüyorum.Sizin puanınız dolayısı ile hakkınız ise zaten mahkeme gereğini yapacaktır.
Gözden kaçan bir noktada soruyu soran arkadaşımız,idari makamın cevabını beklemeden de idare mahkemesine dava açabilir,idari makamlara başvuruda bulunmak idare mahkmeye başvurmanın ön koşulu değildir,istenirse idari makamlara başvurulur ve yasal süreler takip edilebilir,idareden konunun düzeltilmesini istemek zaruri bir şart değildir,dolayısıyla cevabı beklemesine de gerek yok dilekçeye de ,zaten idari makamlar bu tür dilekçelerle geri adım atmıyorlar,ancak mahkemenin kararıyla hukuksuz işlemlerini geri alabiliyolar..